• NORTE
    23.8k
    BiH prije SP-a igra prijateljsku protiv Makedonije u Sarajevu, očekuje se rasprodano Koševo (kapacitet je 34.5k).
  • Paggini
    80.3k
    Fali neki kralj Tomislav još i to bi bilo to
  • KtcGoat
    4.1k
    mrzitelju svega hrvatskog prestani trovat!
  • NerminB
    1.2k

Ako se ne urusi. Jedino ti sarajevski jugostalgicari nesto vide u toj rusevini od stadiona. Kofol sjecanje na olimpijadu. Sad idi redom pitaj ljude gdje je bila zadnja olimpijada nece imat pojma, kamoli tad.
  • Paggini
    80.3k

Svaki put kad uputim dobronamjerno ukazanje na stvari koje se mogu popraviti me se naziva trovačem. Prekrasna nam je ta "demokracija" gdje jedni vrijede više od drugih, svaka čast. Inače sam na svakoj utakmici kad mogu ići
  • Keyser Soze
    18.9k
    Mrzitelju svega danskog, ne znam kako nisu odabrali dres sa slikom legendarnog Gorma Starog, prvog danskog kralja.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    gledao sam i brutalan,od samog dresa do prezentacije . Ja posto skupljamo sa sinom dresove obavezno ovaj naručujem. Taj retro stih mi se svidja i žao mi je što nam nije žuto crveni pobjedio za dizajn 4. Dresa
  • Droljo
    27k
    Prekrasna nam je ta "demokracija"Paggini

• NORTE
    23.8k
    Fener je prije par dana bio privremeno prvi na tablici.
    S igračem više napravili su preokret i počeli su sanjati moguću titulu iako su dugo kaskali.

Onda su primili gol u zadnjoj minuti nadoknade :rofl: i ispustili 2 boda i prvo mjesto.

Sada su na -4 boda, a danas su ispali u četvrtfinalu kupa golom u nadoknadi produžetaka. :rofl: :rofl: :heart:

U par dana od totalne ekstaze o mogućoj tituli i dvostrukoj kruni do još jedne najvjerojatnije propale sezone.

Mi smo ih opet našamarali i osramotili u EL, a kasnije su ispali od Foresta.

Jedini uspjeh im je Superkup osvojen protiv Galate.
  • Dzoni
    5.1k
    Leicester i matematički ispao u League 1
  • ZG plavi 01
    129
    Chelsea se raspao kao Jugoslavija, jos ce i od Spursa izgubit. Brighton koji je morao izvlaciti x protiv tih Spursa je samljeo Chelsea.
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    nije ni cudo kad momcad od preko milijardu eura dadnes nekom liku za kojeg niko nikad nije cuo.

Nikad mi nece bit jasno zasto u te najjace klubove stavljaju no name trenere ( rosenior, arbeloa, arteta..)
  • Ludovic IX
    11.1k
    arsenal je godinama igrao jedan od najljepših nogometa i bili su luzeri. Arteta im je usadio pragmaticnost i da se ne treba umirati u ljepoti za dobar rezultat. Ako zaseru na oba fronta, možda se vrate na ljepotu.
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    bili su luzeri dosa je arteta i opet su luzeri samo jos malo veci. Sad bar su imali priliku, nikad jaca momcad i nikad slabiji konkurenti a nece uzet nista
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.