• Paggini
    80.2k
    I mislis da Rijecani ne vide to u nama? Da ih ne peku nase pobjede i da se ne vesele porazima?jakov1

To je njihov problem lol, ne naš. To što oni nas gledaju kao rivale, ne znači da ih ja gledam kao rivale.
  • Zagi
    17.3k
    Rivalitet mora biti obostran.
  • Kepec
    9.6k
    Ako se misli na rivala kao nekoga tko ti je konkurencija, onda je Rijeka uvijek tu negdje pa je u tom smislu rival.
    Ako se misli povijesno, navijački i slično, onda je tu Hajduk jedini i najveći rival.
    Ako se misli na klub kojem želiš sve najgore, onda je rival Gorica kojoj svake godine želim da ispadne.
  • Paggini
    80.2k
    Ako se misli na klub kojem želiš sve najgore, onda je rival GoricaKepec

A tu ima kandidata stvarno - Osijek jer ih ni nacrtane ne mogu vidjeti, Lokomotiva jer su doslovno farma klinaca bez ikakve sportske svrhe osim bogaćenja kojekakvih mutnih likova, Gorica klasika svake godine poslije tekme s nama ode u sam vrh, uz naravno južne jugoabortuse
  • criticus
    7.3k
    Jeste vi sigurni da armada ne misli na lakrdiju suđenja u kupu? budući da je kontekst jadranski derbi, nadam se da nisu potpuni idioti. Ali možda im dajem previše kredita.
  • NORTE
    23.8k
    Jeste vi sigurni da armada ne misli na lakrdiju suđenja u kupu? budući da je kontekst jadranski derbi, nadam se da nisu potpuni idioti. Ali možda im dajem previše kredita.criticus

Daješ im previše kredita, imaju oni kompleks dinama.
    Kronološki su naveli svoje tekme.

Bez obzira na njih, jedine neprijatelje vidim u gubi.

Da igraju Rijeka - Brondby, navijam za Rijeku.prefontaine
    Ja ne.
  • criticus
    7.3k
    Sanchez: Prekršaj Valinčića je čisti crveni, Oreč nije trebao biti isključen

A ipak dajem previše kredita. Šta ću Hrvat sam katolik, moram tražiti dobro u ljudima...
  • Paggini
    80.2k
    Jel oni stvarno nakon onog klaunizma osjećaju da su pokradeni? Pa jel ovo ozbiljno? Mislim, naravno i mediji potenciraju, nisam vidio dva članka o "zaleđu", ali zato laju na taj mrtvi crveni. Odvratna ekipa
  • CerealKiller
    323
    Evo komentara gospodina Sancheza na suđenje. Mislim da to spada ovdje.

"Nakon što sam analizirao tu utakmicu, moram opet progovoriti o sucima, odnosno o njihovom kriteriju u sličnim situacijama. Spomenuo sam Oreča, njegov prvi žuti karton je po meni bio običan prekršaj, ni blizu kartona. Ako pogledate koliko je Dinamo napravio takvih faulova bez kazne… A onda drugi žuti ako je to bio penal i karton, zašto nije bio karton za penal nad Lasickasom? Ili zašto VAR nije reagirao na ruku oko vrata Gojaka prilikom kornera? To je ono što me brine, neujednačen kriterij. Sudac može pogriješiti u igri, ali VAR ima vremena sve pregledati. Penal na Adu-Adjeiju je čisti crveni karton, tu nema rasprave prema pravilima. Igrač je u gol-šansi, protivnik ga ruši bez namjere da igra loptom i to je isključenje. Četvrti sudac mi je rekao da se uz penal više ne daje crveni, što nije točno u ovom slučaju. Poštujem suce, posao im je težak, ali tražim pošten i jednak kriterij za sve. Ja ću braniti ovaj klub jer je Rijeka moja obitelj.”
  • Paggini
    80.2k
    ali tražim pošten i jednak kriterij za sveCerealKiller

https://www.24sata.hr/sport/video-pogledajte-penal-rijeke-nakon-kojeg-je-trener-vukovara-zestoko-kritizirao-var-sustav-1113243

Pičko ciganska, ne sjećam se da si nakon ovog tražio pošten i jednak kriterij za sve.
  • ElDorado
    10.6k
    Evo Layec potvrdio ispravnost svih odluka, osim propusta suca da odmah nije dosudio elver za nas. Nek se Cigo njemu javi.
  • CerealKiller
    323
    Mislim da se odlično čovjek uklopio u ovaj naš cirkus od lige. Živim da ih nabijemo u kupu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.