• NerminB
    1.2k
    Stojim uz tebe i kada ti ne ide :heart:
  • Xpert1992
    586

To je lijepo. Ali u ovom trenutku mi je zazvucalo ko da nas je Debrecen nabio 5:0 doma, a ne X protiv rijeke. :rofl:
  • NerminB
    1.2k

Kad naviknes na pobjede, remi ti dodje ko tragedija :smile:
  • Dinamo iznad svih
    638
    Jel ima neko snimku utakmice?
  • Kumerle
    2.7k
    Neznam jel netko vec spomenuo ali danas je jedno 20 puta bilo dve lopte u terenu. Neznam tko je tu bio kriv, dal klinci ili igrwci koji nekad nisu ni loptu mogli prepucat preko reklama.Ludovic IX

A rjesenje je tako jednostavno... stavit kapice na koje bi sakupljaci postavljali lopte
  • shameless86
    1.7k
    steta da nije uslo ono od stojkovica(brijem da je on bio) pred kraj...mislim da je zlomislic nogom obranio ..
  • Crni86
    21.1k
    Nazalost preslika utakmice s Vukovarom, samo je sad s druge strane stajala Rijeka koja je ipak nesto jaca pa je to bolje koristila.

U sredini su nas pojeli, svaka druga lopta je bila njihova. Imali su puno bolju energiju i agresivu od nas. Mi smo bili nekako uljuljani, uspavani i spori. Onaj nas gard “lako cemo”. Kako sam treneru davao najvise zasluga za one fenomenalne tekme protiv lokse, osijeka i gorice, tako sada trenera gledam kao najveceg krivca za ovu danasnju tekmu.

Nije se prepoznalo vec nakon Vukovara da tih istih prvih 11 su malo zasiceni, previse sigurni i ne grizu. Da tu sigurnost treba razbit malo kojom rotacijom. Pogrijesilo se vec i protiv Vukovara kada je ekipa tada tako izgledala, dobio si opomenu tada. Neshvatljivo mi je da iz te opomene nismo izvukli pouke, zato sam mozda jos i razocareniji jer se vec protiv Vukovara moglo naslutiti da ako izade istih 11 cemo izgledati ovako mlako.

Meni je ova Rijeka iskreno receno skroz bezveze, a jos su dosli i bez Fruka. Na stranu rezultat, ostao sam bas razocaran danasnjom nasom igrom i pristupom momcadi (svaka cast izuzecima Belji i Misicu koju su preorali teren danas). Razmazili su nas u zadnjih mjesec, dva, ali ove dvije zadnje utakmice nisu bile na Dinamovoj razini.
  • Dinamosaur
    3.1k
    Šteta za onu Stojkovićevu šansu pred kraj, to sam mislio da će zakucat jbg.
    Općento dojam je bio kao da su došli s puta i usput stali na odojka, pa lagano doma.
    Baš kontra od očekivanja al dobro, 10 je razlike.
    Valinčić sebi mora pustiti onaj vlastiti intervju, razočaranje
  • rioda
    15.4k
    steta da nije uslo ono od stojkovica(brijem da je on bio) pred kraj...mislim da je zlomislic nogom obranio ..shameless86

Pogodio je nekog igrača u bloku
  • NerminB
    1.2k
    Stojke je morao sutati iz prve, gol 100%. Ne znam zasto bi u onoj situaciji prvo primao loptu al ajd..
  • marcio amoroso
    50.3k
    Koliko god mi mislili da smo najbolji ili najljepši ipak se malo pita i protivnika. Rijeka sa Sanchezom na uzorku od 10 utakmica protiv protivnika koji su bolji ima jedan poraz od Dinama eurogolom Hoxhe u zadnjoj sekundi, jedan od tovara kada su realno pokradeni i jedan od Strasbourga doma kada su bili stvarno dobri. Sparta Prag doma, Shakhtar vani, Strasbourg vani, Dinamo doma i vani, tovari dva puta doma su bile sve tekme gdje su bili realno jako dobri. Čovjek očigledno zna igrati protiv boljih.
  • mlinchica
    5.6k
    Mislim da smo jučer svi u 5. min bili sigurni da opet kreće golijada.
    Baš neka čudna tekma. Nije bila dosadna ali opet nije bilo ni nešto neizvjesno.
    Osim tih penala i vara i čekanja.

Kak ja volim uvijek izdvojit neke detalje…
    ono nadmudrivanje Livija s omalenim Dantasom (prije drugog penala) je show.
    Ne sjećam se da sam ikad Livija vidjela toliko angažiranog da uđe u glavu izvođaču penala.
    Nekoliko puta mu se unio u facu, pa sucu, uzimao loptu, petljao po onoj bijeloj točki… a skidanje traka s gola je trajalo i trajalo.. :grin: čudno da ga sudac tu nije opominjao.
    I šteta da nije uspio obranit jer je sve dao da ga zbuni.

A kad smo kod traka, jako lijepi throwback sjevera i cijelo ovo obilježavanje 40 godina je top topova!

IMG-0243.jpg
  • mali M
    9.8k
    Samo da nadodam da ja nebi sudil niti jedan jedini penal... S tim da od Rijeke jedan nije ni trebal biti zbog zaleđa... Isto ko i poništen gol Belje.. Realno je trebalo biti 2:0 za Dinamo i doviđenja... Svaki penal inponišten gol su obična borba braniča i napadača kakvih ima 50 po utakmici... Baš promašeno suđenje
  • Sajla
    19.7k
    Novi List piše da je Rijeka oštećena i da je Valinčić trebao biti isključen kod jedanaesterca za Rijeku. Pozivaju se na ovo pravilo (str. 116 PNI):
    "Ukoliko igrač u svom kaznenom prostoru počini prekršaj na suparniku koji mu onemogućava izglednu priliku za postizanje pogotka te sudac dosudi kazneni udarac, igrač koji je počinio prekršaj mora biti opomenut ukoliko je prekršaj počinio u pokušaju da igra loptom ili u borbi za loptu; u svim ostalim okolnostima (primjerice držanje, povlačenje, guranje, izostanak mogućnosti da igra loptom itd.) igrač koji je počinio prekršaj mora biti isključen."
    Znači - žuti karton ako pokušaš igrati loptom, u svim drugim slučajevima crveni. Koliko isključenja je dosuđeno ove sezone kod penala koji su dosuđeni zbog guranja, potezanja, držanja, gaženja? I ako je pravilo ovakvo - zašto nisu? Na istoj utakmici je i Oreč onda trebao dobiti direktni crveni po tom principu.
  • Kumerle
    2.7k

U pravu su, ako je sudio već kazneni trebao je bit i crveni.

Po meni se Adjei bacio ko krava i to nije penal, a to da su dosudili bi tek kaos bio.
    Manji kontakt je ovo bio nego u 81. na Hoxhi kad se frajer u sprintu zabio u njega izgubivši kontrolu nad svojim tijelom, ko bik nekakav, smiješno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.