• Mihael2305
    1.9k
    Bomba me istraumatiziraorokikaciga

Jel taj na trajnom banu i dalje il? :lol:
  • KtcGoat
    4k
    Mi Kovu ni u najgorim vremenima ipak nismo ovako kritizirali kao navijaci Istre Rieru:
    photo-editor-ds-1776591277606.jpg
  • Zagi
    17.3k
    Mogli su mu dati još tjedan dana prilike no dobro.
    Nema bolje uzletne piste za trenera nego kada dobije 5 komada doma u mrezu.
  • rokikaciga
    13.2k
    Volio bih da ih Blagojevic vodi, da vidimo jel ih ludak moze trznut
  • KtcGoat
    4k
    Volio bih da ih Blagojevic vodi, da vidimo jel ih ludak moze trznutrokikaciga

I ja, pa da dobije crveni odma ahahahah
  • Sibirski plavac
    8.6k
    Čabraja bi im došao ko budali šamar. No, ne bih se uopće čudio da Baski opet dovedu nekog svog espanjola iz nižih liga.
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Istra ima odličnih trenera koji se već desetljeće šalju po Banjolama, Uljaniku, ženskim ekipama ili nekim žnj mlađim kategorijama. Nikako da konačno netko presječe i da npr Banoviću da vodi
  • wolfgang14
    3.8k
    Ima li Vukovar sad opet šanse za opstati u ligi? Ima teži raspored ali i 1 međusobnu utakmicu još i ne treba zanemariti potrese u osijeku. Na kraju krajeva ako prestanu financije stizat i plaće opet krenu kasnit, možda ih UEFA sama izbaci u drugu/treću ligu?

image.png
  • emilperska
    15.4k
    Ne sviđa mi se smjena baš prije utakmice s nama, ali ok.

Sigurno ce bit taj neki pocetni efekt s novim trenerom, ali očekujem pobjedu.
  • Pesca90
    164
    Ja nas ocekujem nabrijane da im se revansiramo za onaj zadnji poraz na Drosini kad smo imali preko 30 udaraca
  • FazeN
    6.2k
    Volio bih da ih Blagojevic vodi, da vidimo jel ih ludak moze trznutrokikaciga

Hahaha i meni je ovo palo prvo na pamet,
    Mogu ti reći da je Istri prva želja i već su ga kontaktirali Dalibor Stevanovic, sad hoće doc do transfera i dogovora to ne znam..ali zanimljiv izbor kako god
  • Omake
    16.9k
    Nisu mi navijači Istre jasni. Klub uopće nije autonoman, nego je tu da se preko njega filtiraraju igrači za Alaves ili za prodaju. Lani su doživjeli vrhunac jer se poklopila odlična ekipa. Beyatt otišao na zimu lani, Lisica, Valincic i Gagua ljetos, zimus ostatak. Nikada neće biti klub sa ambicijama i plasmanom u Europi. Riera je najgori trener koji je vodio neki klub u HNLu u zadnjih dvije sezone.
  • rokikaciga
    13.2k
    Riera je najgori trener koji je vodio neki klub u HNLu u zadnjih dvije sezone.Omake

Stipic? :yikes:
  • hardek
    9.7k
    Nisu mi navijači Istre jasni. Klub uopće nije autonoman, nego je tu da se preko njega filtiraraju igrači za Alaves ili za prodaju.Omake

Ni jedan navijač kluba koji je filijala nikad neće biti sretan. Eto ti Strasbourg za primjer, odlični rezultati i u prvenstvu i u Europi al džabe ti sve kad znas da ćeš najbolje igrače izgubit jer ce otic u Chelsea ispod cijene, a i trener je uvijek prvi pick.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet