• criticus
    7.3k
    Al zašto transferi ne ulaze u ukupne prihode? Onda to nisu ukupni prihodi...
  • emilperska
    15.4k

Pjetlić ti vjv točno veli. Nisam gledao ove godine to mitomansko čudo od kreativnog računovodstva, ali oni izvještaj objavljuju u onim HNSovim tablicama za licenciranje gdje se transferi izdvajaju iz prvog dijela izvještaja.

Mislim da su ove godine proknjižili zadnji dio Vuškovića i bio je taj otpis potraživanja od udruge mislim. Moram pogledat ugl.
  • rioda
    15.4k

Na ovo sam naletio kod Jastoga

Screenshot-20260418-230109-Facebook.jpg
  • emilperska
    15.4k

Da to je to kaj velim. 6m EUR dobiti od čeg 5m EUR otpisa potrazivanja od NH za članarine.

Koliko sam načuo, imat cemo i mi ove godine nešto veću dobit radi otpisa nekih rezervacija od ranije koje se nisu realizirale.

Tko je jastog btw?
  • Paggini
    80.1k
    Tko je jastog btw?emilperska

Da ti nisi upoznat s tim dubokim tovarskim loreom...
  • Danko
    3k

Tovarsko smeće, bivši neuspjeli kriminalac, ljiga, svojedobno su ga gađali psećim drekom u splitu, hobi mu je vrijeđanje bobana i kovačevića
  • T90d
    2.9k

Bivši policajac, koji je uhvaćen u švercu jastoga (od tud i nadimak) i još par stvari, nije osuđen radi toga tj otišlo je u zastaru, glavni protivnik udruge NH, a u zadnje vrijeme jako vrijeđa Bobana, Grupu, Trenera i sve u Dinamu i okolo Dinama. Miško iz Rijeke mu je primjer vođenja kluba. Navodno prijatelj od Štimca, prikriveno zagovornik upravljanja klubom kao Mamić, vjerojatno mu je simpatičan ili pravi primjer kako se treba voditi klub.
    Nedavno se hvalio da kao bivši policajac još uvijek ima provjerene informacije, tajne itd.

Ukratko životopis od dotičnog.

Btw. Vedran Bukovac ako naletiš na komentare na FB.
  • rioda
    15.4k
    Koliko sam načuo, imat cemo i mi ove godine nešto veću dobit radi otpisa nekih rezervacija od ranije koje se nisu realizirale.emilperska

U kojem smislu rezervacija?

Kako se meni čini, općenito su ti financijski izvještaji klubova prilično slabo relevantni, pogotovo jer se mogu djelomično interpretirati po želji kluba, s obzirom na razlike u knjiženjima. Najvažniji pokazatelji su cash flow i likvidnost.

Eto Hajduk je u plusu sad 6 milijuna, a u godinu dana je kratkoročne obveze povećao za više od 60 posto, i taj iznos mu premašuje "dobit" za 1,5-2 milijuna.
  • hardek
    9.7k
    Eto Hajduk je u plusu sad 6 milijuna, a u godinu dana je kratkoročne obveze povećao za više od 60 posto, i taj iznos mu premašuje "dobit" za 1,5-2 milijuna.rioda

Knjigovodstveno u 2025 im je proknjiženo 11 milja od Vuškovića. Problem je što su davno uzeli faktoring na taj transfer i potrošili pare
  • Omake
    16.9k
    Bizarno kolo. Bez pobjede domaćina, svaki gost zabio dva gola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet