• badjibadara
    9.3k
    Mogu jos uvijek...

1e7Swjq.jpeg
  • Keyser Soze
    18.8k
    Iznad Trpimira mora biti oblak iz kojeg gleda Ante Starčević i pobjeda bi bila garantirana.
  • badjibadara
    9.3k
    Jos cekam da netko skuzi da pise Croatia na Dinamovom dresu
  • Zoran
    569
    To bi bio dres za mlađu generaciju (rođenu nakon dvijetisučite) hehe…. Jebote 26 godina je vec proslo od povratka imena-kako vrijeme leti
  • Thor
    2.4k
    pa kak si mogao tu Croatiju stavit...provokator jeden...pa jesmo se zato borili..alo??!!! :rofl:
  • Droljo
    26.8k
    Kro kro kroacija - raduje se nacija!
  • NORTE
    23.7k

Dres si fantastično napravio, meni se jako sviđa i nadam se da će opet bit službeni dres dinama za koju godinu.
    Meni ne liči na Tottenhamov, baš zato jer je u nebeskoj, a ne bijeloj boji.
  • Paulie
    1.1k
    Screenshot-20260410-172614.png

jel uzimao neko da baci neki komentar
  • Mazalo
    487
    Jesam ja, htio sam nesto iz te kolekcije sto nema veliki natpis na ledima. Tako da je izbor pao na ovu Polo majicu, meni se jako svida. Nazalost bez slike uzivo..
  • BecharurokkuL9
    9

Cisto solidna majca iz kolekcija koja nema neki veliki natpis. Kako je i kolega napisao. Za casual nositi na poslu je taman.
  • fakin
    3.6k
    Dinamo objavio da prvu tekmu na Kranjci igraju u Kralju Tomislavu
  • mali M
    9.8k
    Jel samo meni ovaj 4 dres "meh"? Baš se slažem sa žirijem da smo mogli biti baš kreativni a mi smo na kraju dobili tamno plavi kakvih je bilo sto u ponudi i sličan casual majicama u shopu.. zato nisam htio ni crni jer takve dresove stalno gledamo, a onda još dobimo tamnoplavi... Na tu šemu mi je Ripperov svemirski brod spram ovog... Samo zato sam bil za Katedralu il Maksimir jer su barem mrvicu odmaknuti od već stoput viđenog
  • prefontaine
    8.2k
    Kopam po ormaru tražeći nešto, i onda nabasam na majicu i dres za koje sam i zaboravio da postoje i da ih imam. I moram priznati da su mi i majica i dres skroz ok. Majica je pamučna, uža, kratki rukav, ali rukav ide skoro do lakta, baš fora kroj. I dužinom lijevog rukava ide natpis "nk dinamo", iako su se skoro sva slova odlijepila.

Dres mi je isto dobar, njega sam očito manje nosio nego majicu.

20260414-221241.avif

20260414-221145.avif

Zna diadora napraviti ok dizajn, što je, je.
  • Thor
    2.4k
    jes. Imam taj. Dobar i dan danas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.