• ElDorado
    10.6k
    Toliko gluposti, laži, izmišljotina i floskula su izgovorili glup, jako glup i najgluplji
  • Sibirski plavac
    8.5k
    Na premijeri 24 gledatelja. :rofl:Crusades

"Najgledanija sportska emisija"
  • Droljo
    26.8k
    Samir pl. Toplak je upravo (opet) izjavio da on zna kako bi riješio utakmicu ali ne smije reći. Nisam čuo za koga je rekao, radio hr2 je u pitanju. :lol:
  • Ritam Ulice
    2.8k
    IMG-1375.jpg

Retardinjo strikes again
  • ElDorado
    10.6k
    Ali on je doslovce retardinjo, glup ko šlapa
  • serbus
    6k
    Jebiga na -10 hajdučki dres nije težak , da je knap opet bi se usrali i igrali 0 0
  • Mr Anderson
    18.7k
    Retardinjo strikes againRitam Ulice

Tak i izgleda.
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Ćaća nije presudio niti jednu bitnu utakmicu otkad je tu, a bogami i u karijeri ih ima možda prste jedne ruke. Duje Čop će ostat veća legenda hrvatskog nogometa and I will die on this hill
  • criticus
    7.2k
    Ćaća nije presudio niti jednu bitnu utakmicu otkad je tuTvrdica McTvrdi

Znači ti si Ivica Medo...
  • Kepec
    9.5k
    Dajte medijima još jedno kolo, sigurno će zabit protiv Slavena i onda kreće orgijanje. Svi Beljini golovi će past u vodu nakon kaj se zalizani uzdigne kao feniks.
  • Nolifer
    14.5k
    Ma neka ih je, milina za slušati. Ne treba se uopće živcirati radi ''medija''
  • Crni86
    21k
    Stavit cu post ovdje jer je za mene to shit of the century.

Nasa dva ponajbolja igraca , Stojke i Beljo, su na rubu da sruse rekorde od kad je lige 10. Belji fali 3 gola da izjednaci rekord za postignute golove, a Stojketu fali 4 asista da izjednaci rekord za broj asistencija.

Decki su na pragu repke (pretpoziv). Decki igraju fenomenalno, a ja ne vidim nikakvog svrsavanja od strane medija, guranja u repku, spominjanje rekorda i sl.

Za usporedbu samo sjetimo se akcija Silic i Sego…. Jebeni Silic i Sego….Pa onda neka netko opet tvrdi da Dinamo ima dobar status u medijima.

Za kraj igramo atraktivan i napadacki nogomet. Procitao sam vise clanaka valjda o tome kak ce Bayern srusit broj golova u Bundesligi nego recimo Dinamo u domacoj SHNL….
  • NVKOD
    11.5k
    ‘Dinamo više nije raj, a ovaj igrač je žrtva! Vušković? Šokiralo me kad su zvali novinari‘

Čeka li slična sudbina Cardosa Varelu?

- Dinamo više nije raj za mlade igrače, a Cardoso Varela je žrtva toga. Ali opet, ima samo 17 godina, a djelovao je dobro kada sam ga gledao, mislio sam da je idealan igrač za barem ulaziti iz klupe. Situacija se ipak nije razvila idealno. Razočaravajuće, ali ne bih ga otpisao. Dinamo ima i dosta staru momčad.

Drugi talenti u SHNL-u?

- Vidio sam da Tomislav Duvnjak igra u Varaždinu, to me jako usrećilo... Bio sam njegov fan kad je bio mlađi igrač. U Istri je Kumar sjajan, a bio je tamo i desni bek koji je otišao u Dinamo,Lisica. On krilo? Ne bih rekao, možda wing-back, ali da maksimizira svoj potencijal mora biti bek. Ili desni bočni u 3-5-2.

Ovo govori Jacek Kulig, "poznati" lovac na talente i nogometni skaut kojeg "samo" putem X-a prati više od 300 tisuća ljudi.

E moj Jacek, da malo pratiš tu našu ligu i naše utakmice, onda bi znao da Lija nije za beka jer nema kretnje beka, a da je Dinamo stara momčad... daj me nemoj.

Varela - 17 god
    Šunta - 18 god
    Mikić (makar povremeno) - 19 god
    Perez Vinlof - 20 god
    Dominguez - 21 god
    Topić - 22 god
    Vidović - 22 god
    Soldo - 22 god
    Stojković - 22 god
    Lisica - 22 god

i još nekolicina njih ispod 25 godina... o čemu ti pričaš? Većina njih redom prvotimci s velikom minutažom. Kaj bi trebali igrati s prosjekom godina od 19? Imamo puno mladih igrača, normalno da treba imati starije, iskusnije igrače uz njih.

Shit of the day: confirmed!
  • Dudu
    3k

Tko vam je još zanimljiv u Dinamu?

- Sviđa mi se Stojković, ali nije na nivou Baturine. Može se probiti sigurno do Liga petice, vjerojatno nekog kluba na sredini tablice. Sergi Dominguez je isto odličan. Bio sam razočaran što nitko nakon Danija Olma nije išao njegovim putem, no sada se pojavio on. Sviđa mi se i Sven Šunta, on je "baller". Želim vidjeti više mladih igrača u prvoj momčadi.

Preskočio si ovaj dio :chin:
    Zaboravio je Vinlofa, ali to je manje vise to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.