• Maki17
    287
    Ja isto mislim da bi nam Cvetko mogao biti 4. stoper. Nisam ga puno pratio ali ako je standardan u klubu koji ulazi u prvu ligu onda ima neku kvalitetu
  • Carrasco
    7.2k
    Odličan gol Čaića i još bolje iznošenje lopte na začetku akcije.
  • ZG plavi 01
    67
    nitko nije sto posto siguran. Nek McKenna odigra dobro svjetsko, dodje ponuda 10 milki za njega, lako on ode. To kaj je on rekao da zeli ostati ne znaci nista ako njemu dodje ponuda nekog premierligasa, Celtica ili Rangersa. Nasa pozicija na trzistu je takva da nijedan igrac nije siguran da ce ostati preko ljeta...
  • Omake
    16.8k
    Villar starta protiv Valencie
  • SanctaSanctorum
    137
    Pobjeda Elchea, pobjegli s dna ljestvice i tamo gurnuli Sevillu barem do kraja ovog kola. Villar odigrao 70ak minuta i prema ocjeni na sofi ima 7.2 odnosno bio jedan od boljih u ekipi Elchea. Zanimljiva borba za opstanak, ali i veća njegova minutaža u zadnje vrijeme, barem imam dojam takav.
  • Crusades
    23.3k
    Nisam uopće imao pojma da je Sevilla tak nisko dolje. Nije ni Valencia nešto pretjerano gore. Čudna situacija za dva "velikana" njihovog nogometa.
  • Fan
    2.1k
    Ogromna pobjeda Elchea u borbi za ostanak. Gledao cijelu tekmu, katastrofa ekipa, imali su sreće što je kod gola stoper Valencije bio na podu, a da nije bilo golmana, primili bi 3 komada bez problema.
    Držim fige da ostanu i da nam moraju Villara uzet...
  • SanctaSanctorum
    137
    Jel ta obveza otkupa u slučaju njihovog ostanka potvrđena informacija?
  • Fan
    2.1k
    Nigdje nije potvrđeno, ali često se pisalo tu, čak je i jedan medij to prenio (makar znamo da često sa Zone prepisuju) tako da može, ali i ne mora biti istina, nećemo znati dok se ne završi sezona...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.