• Fan
    2.1k
    3.5m sveukupno, iz više izvora.
    Kaj se ostalih tiče, fakat se nadam da Villara i dalje prati ok glas, pogotovo u španjolskoj pa da ga i besplatno uvalimo nekome, samo da nije tu i da ne trošimo plaću na njega.
    Mudražija, Kača i Čavlina ne vjerujem da imaju prevelike plaće, a i takvi su zanimljivi slabijim klubovima za posudbe pa mislim da nećemo imat baš prevelikih problema s njima.
    Al Mmaee, uf... mislim da je to povijesni zajeb i da ćemo ga morat do kraja isplatit jer teško da će njega netko htjet uzet...
  • NVKOD
    11.1k
    Igrači na posudbama ne računajući mlade, vrlo vjerojatno se većina vraća:Krizy

Samy Mmaee (Qarabag)Krizy

Ugovor do 30.06.2028.Krizy

the-punisher-wait-wait-wait-no-no-no.gif
  • Borovljanin
    566
    Koliko će Mmaee dugo tamo biti na posudbi? Mislim da nije bila samo jedna sezona?
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Mozda da prodamo Mckennu a Mmae ga zamjeni :lol:
  • rokikaciga
    12.8k
    Nemoj se ni zajebavat s tim
  • GOAT
    5.5k
    Villar je u zadnjih 6 utakmica skupio 30ak minuta a čini se da protiv Reala nece ni ulaziti.

Better things are coming story :eyes: :eyes:
  • Nema zaleđa Mikića
    3.3k
    Kacavenda gol u produzetku austrijskog kupa, 6 minuta nakon ulaska.
  • Omake
    16.7k
    Villar igrao oko pola sata za Elche u iznimno bitnoj domaćoj pobjedi protiv Mallorce.
  • Dinaminjo
    2k
    Mislim.da je do sad igrao 11, 22 i sad 25 min..
  • Fan
    2.1k
    Elche službeno upao u zonu ispadanja jučerašnjim porazom i današnjom šokantnom pobjedom Mallorce protiv Reala. U sljedeća 3 kola ako ne dobiju Real Oviedo i Valenciju, bojim se da bi to moglo bit to i da nam se Villar vraća. Stvarno se nadam da postoji neki klub iz druge španjolske lige koji bi ga preuzeo, makar za neki sitniš...
  • podravskimodrikibicPMK
    2
    Ivan Cvetko, nas igrac na posudbi u Rudesu, ima 24 odigrane tekme od mogucih 25, svih 24 je zapoceo i kaze Sofa 90 minuta po utakmici. Igra stopera, a zabio 2 gola.
    Prosle sezone je bio na posudbi u Jarunu a ove sezone kazem igra redovno za Rudes koji je dobar dio sezone prvi i vjerojatno najjaci u toj ligi.
    To sve govorim u kontekstu situacija s nasim stoperima, Dominguezu mozda slijedi transfer, ne znam koliko se ozbiljno moze racunati na rekovalescentnog Torrentea, Pericu i Teofilu isticu ugovori i zapravo su jedini (valjda) 100% sigurni McKenna i Gale + izlazni junior Zebic.
    Po meni Cvetko zasluzuje ako nista ozbiljno razmatranje za mjesto u rotaciji, kazem 2 sezone redovno igra 2 ligu a ove sezone za najjaci klub te lige.
  • Fan
    2.1k
    zvuči kao idealno pojačanje za Dinamo 2.
  • podravskimodrikibicPMK
    2

Pa eto moze i tako, mislim da je i nekakva generalna ideja da svi igraci u nasem bazenu i ostanu u njemu, glupo bi bilo da Cvetko ode u neki drugi klub 2 lige kad moze igrati za nas
    A onda ako se pokaze zna se kaj slijedi
  • Zagi
    16.8k
    Ne vidim zašto bi Cvetko ostao u drugom rangu ako izbori promociju sa Rudešom.
    Prvoligaško iskustvo bi više koristilo i njemu i dinamu, bilo kao standardni prvotimac u Rudešu ili kao alternativa kod nas.
  • DrRatoljub
    667
    Torino je dobio vani Pisu i sada 99.9 posto ostaje u prvoj ligi. Na Kuletu ćemo evidentno zaraditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.