• Droljo
    26.7k

A šta se može. Bu bolje
  • Majki2111
    4.2k
    Fali 83, 104, 114, 128, 216, 222, 280

Imam 29 duplih.
  • Droljo
    26.7k
    Imam 29 duplih.Majki2111

Da nisi 30 duplića mogao skupiti...
  • Majki2111
    4.2k
    Ma jesam samo sam radodajka. :grin: Skupljam ko puž ovaj album.
  • superhik
    12.1k
    Novi Panini album za Svjetsko, paketić od 7 sličica laganih 1,5€.
    Evo što kaže Grok:

Panini album za Svjetsko prvenstvo 2026. (FIFA World Cup 2026™ u SAD-u, Kanadi i Meksiku) je najveći u povijesti!
    Panini je pokrenuo pretprodaju početkom travnja 2026., a u Hrvatskoj će album i sličice biti dostupni početkom svibnja (između 5. i 15. svibnja prema najavama). Evo svih ključnih informacija:

Broj sličica i struktura albuma:
    Ukupno 980 sličica na 112 stranica — apsolutni rekord Paninijevih albuma za SP (za usporedbu, u Kataru 2022. bilo ih je 670).

Zbog proširenja turnira na 48 reprezentacija, svaka momčad dobiva dvije pune stranice:
    18 igrača
    1 momčadska fotografija
    1 grb (foil/shiny verzija)

Svaki paketić sadrži 7 sličica (umjesto klasičnih 5) — to je novost upravo zbog većeg broja sličica.

Cijene (stanje travanj 2026.):

Cijene variraju po zemljama, a na Balkanu su tradicionalno među višima zbog uvoza.
    U Hrvatskoj (prema Jutarnji listu i domaćim izvorima):
    Paketić (7 sličica): 1,50 €
    Album (softcover): očekivano 4–6 € (točnu cijenu još potvrđuju kod Tiska - glavnog distributera).
    Starter pack (album + nekoliko paketića): oko 10–12 € u sličnim regijama.

Službena Panini stranica (paninistore.com) — pretprodaja:
    Kutija od 50 paketića = 90 € (1,80 € po paketiću).
    Veći bundleovi (100 paketića + album) oko 180–200 €.

U drugim zemljama (za usporedbu):
    SAD: oko 1–2 $ po paketiću (najjeftinije).
    Italija/Njemačka/Španjolska: oko 1 €.
    Francuska: 1,20–1,30 €.
    UK: 1,70–2 £.

Napomena za Hrvatsku: Tiska je službeni distributer. Članovi Udruge sakupljača sličica „Imam-Imam-Nemam“ dobivaju popust od minimalno 20 % — isplati se učlaniti ako ozbiljno skupljaš.

Koliko košta popunjen album?

Bez zamjene i duplića procjene idu i preko 2000–2500 € (zato svi naglašavaju da je zamjena ključna). Sa zamjenama se to drastično smanji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.