• austrijanac
    10.7k
    Kako komentirate izjave Kove gdje se mozda pomalo pravi žrtvom u izjavama nakon?

Istina je da je bio na piku nekim novinarima, ali klupa Dinama je mozda najstresniji posao u Hrvata (mozda premijer ajde) pa je ocekivano da ces bit na piku.
  • Netkos
    114
    Da možete zadržati samo jednog igrača za sljedeću sezonu, koga bi izabrali?
  • ElDorado
    10.5k
    Nakon ovog savršenstva imam samo jednu zamjerku i pitanje: ne bi li bilo opasnije da Stojković igra lijevo jer je njegova kombinatotika s Vidovićem izvrsna i savršeno se razumiju?
  • Dzoni
    4.8k
    Može li pasti možda i najveća pobjeda ikad u HNLu protiv Vukovara s obzirom na formu obje ekipe?
  • podravskimodrikibicPMK
    1
    Serbus
    Imam par pitanja

1. Komentar na presicu Tomislava Radotica, izjave da bi za Matkovica s obzirom na clanke bilo najbolje da odgovori sa 3 komada, izjavu da mi godinama pustamo takve price (o dolasku njihovih igraca kod nas) bas pred tekme s njima i slicne ako dozvolite gluposti

2. Pitanje koristenja mladih protiv Osijeka, Kova je rekao da NE MOZE ,,seniore" (Lisicu, Hoxhu...) ostaviti na klupi u kontekstu njihovog nezadovoljstva? I dugorocno pitanje dal je takav trener dovoljno dobar za razvoj mladih? Meni ta prica, razlozi zakaj ih nije stavio itd zvuci jako lose

I 3. zadnje Ukratko-Matkovic u Dinamu, Da/Ne, za koju cifru, kada, sa Bakrarom ili kao zamjena za njega i sl

Ps. Niko dobre naocale, vidi se ko prati prognozu
  • criticus
    7k
    Sretan Uskrs!

1. Bojkot ili snažna poruka s tribine u Gorici?
    2. Komentar na skupštinu ZNSa i ulogu Fabijanića na istoj? Izgleda da na tom frontu BSN.
  • ImotskiNKDZG
    63
    Sretan Uskrs svima!

1. Mišljenje o Dinamu van terena?(Shop,Marketing,Članstvo,PR itd.) Gdje vidite mjesta za napredak?
    2.Sa novom Kranjčom gdje vidite napredak u organizaciji tekmi?
    3.Na koje igrače bi stavili "veto" transfera za sljedeću sezonu,a koje bih pozicije prodali za razumne cifre i s tim pojačavali tim za napad na LP?

Po mom mišljenju desno krilo,napadač i još jedna šestica nam trebaju za daljni napredak uz prodaju Domingueza za nekih 15 mil eura,zamjena Galešić,Torrente,Zebić. Prodaje Solde,Lisice,Hoxhe,Nevistića,Villara za još nekih dodatnih cca. 10mil eura.
  • Eduardo
    28.9k
    Sretan Uskrs dečki i pozdrav svima u studiju.

Imam jedno pitanje za Tomislava... više puta si se kroz podcast, a jučer i na Indexu dotaknuo prihvaćene ponude i prodaje Stojkovića u Saudijsku Arabiju i toga kako je ta odluka zapravo ludost.

E, sad... pitanje glasi; ok, prema svemu sudeći ponuda je prihvaćena, ali misliš li da u dinamu zaista nisu prepoznali njegovu kvalitetu i potencijal pa su prihvatili 3-4 milijuna jer su vjerovali da tu nema prostora za više i bolje? Ili su tu ponudu prihvatili kako bi mu testirali karakter i mentalitet?

3 milijuna eura u današnjem nogometu, posebno za ovakvog igrača koji još nije dosegnuo plafon, ne predstavlja iznos koji moraš prihvatiti tak da sam skloniji vjerovati u ovu teoriju "testa".

Ispostavilo se na koncu da je on taj test položio s odličnim te da je itekako fokusiran na razvoj, i da je spreman na dugoročan put, pri čemu ga ne privlači instant financijska korist.

S druge strane, Jagušić je npr. dva puta pao na istom.
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Da se nadovezem na Eduarda, jel bilo sluzbenih izjava na tu temu ili je taj zakljucak iz novinarskih "kako doznajemo" tj. da nije u pitanju ipak obaveza kluba da obavijesti igraca da je ponuda stigla? Mislim da se to malo previse interpetira crno na bijelo.
  • grba
    671
    Sretan Uskrs svima i veliki pozdrav!

Za koliko bi na ljeto pustili da Stojkovic ili Beljo odu?

Koje je vase misljenje sto se tice Stojkovica, koji je njegov plafon, moze li zaigrati u klubovima poput Barcelone i slicno kao sto je to napravio Olmo a vjerujem i Baturina ce za koju sezonu ako nastavi ovako
  • vjeko1701
    24k
    Što mislite kojeg igrača će najteže biti zadržati na ljeto. Koji bi mogao imati stav da je vrijeme za dalje a za koga bi mogla sletjeti najviša ponuda?
  • NitkoBitan
    36k
    Sta mislite o ljudima koji dolaze na Dinamove utakmice u bijelim majicama? :sweat: Na Osijeku sam ih vidio nemalen broj na zapadnoj tribini.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube