• Hrc-Vg
    1.2k
    Aha, fala na infu.
  • prefontaine
    7.9k
    Screenshot-20260403-202133-Brave.jpg

Doduše, istok je zatvoren pa sunčane naočale i nisu toliko potrebne, ali sve ostalo stoji. Idemo!
    DZIS
  • mlinchica
    5.4k
    Ahahaha
    Malo sam bila offline danas pa sam tek sad ubrala ovu “prijetnju” trenera Osijeka golijadom mladog Matkovića.
    No, no, sad sam u totalnom kaosu oko predictora :roll:

Kaj je s Livijem, se zna kaj?
  • Jurki
    24.2k
    Kaj je s Livijem, se zna kaj?mlinchica

Kaj se sekiraš? Am je tak svejedno tko bu spal naslonjen na stativu.. dal on ili Filipovic.
  • mlinchica
    5.4k
    Najavljuje se paljba na naš gol pa da smo ziher :wink:
  • veselko tenžera
    7.6k
    Napokon utakmica, aleluja! Daj mi taj Dinamo u venu 2 puta tjedno!!!
  • SanctaSanctorum
    108
    Lijepo vrijeme, odlična igra, rapsodija na tribinama uz nastavak obilježavanja 40 godina grupe, lekcija pomoćnom treneru da shvati kako to rade malo bolji europski klubovi, ulazak Šunte i kolumbijskog asa Cordobe u nastavku igre pri rezultatu 3:0 i vraćanje šarana u borbu za ostanak. Kakav lijep dan je pred nama.
  • Cagica111
    131
    Koji je ovo k..niko nije pogađao sastav.. ode zona u 3pm :)
  • Fan
    2.1k
    Ja samo ne bih htio Nevistića na golu nego Filipovića. Zaslužio je svakako.
  • DerHerrKool
    447
    A mislio sam si jel bi stavio 4:0 ili 4:1 u predictor jučer. Kad sam se jutros probudio 4:1 mi se činilo kao greška, al sad je realno
  • Crusades
    23.1k
    Pa to će i biti tako... ne vidim ni jedan drugi razlog zašto ne bi.
  • jedan u nizu
    17.9k
    Prognoziram 17 stranica na ovoj temi tamo negdje oko 18h.

Za ostalo me briga
  • emilperska
    15.3k
    Današnjom pobjedom šanse tovara svodimo blizu teorije.
    Nitko ne sumnja u naslov, ali zbog xy razloga specifičnih za Dinamo nije ga isto potvrdit u 30. ili 35.
    Nadam se da se Kova nece prekombinirat danas, a da dečki nece ulazit kao protiv Slavena u tekmu vec kao protiv Lokse.
    Ovo je po meni teza tekma nego ona na Pampersu u siječnju jer je Osijek konsolidiraniji i rekao bi još opasniji jer je rasterećen po pitanju ostanka u ligi i mogu opušteno danas..

Nadam se posjeti bar 7.000 iako vožnjom kroz grad vidim da je grad prazniji nego inače..
  • Nogo
    10.6k
    FB-IMG-1775301809910.jpg

Ajmo plavi!
    Vratiti Osijek na tvorničke postavke. Očekujem visoku pobjedu! :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.