• Jurki
    24.2k
    jebiga daj to objasni Medicu, koji se vec godinama bori na sudu da ga se ne delozira.
    Isto tak mislim da bi za Dinamo bilo bolje da se napravi novi kamp sa dovoljnim brojem terena i svega ostalog kaj treba.
    Staro ici popravljati, znas i sam da je to dugotrajan i skup proces.
  • Sajla
    19.5k
    Zar nismo već pisali da Veslačka nije primjerena na više načina? Ni lokacijom, ni infrastrukturom, ni veličinom. Kao privremeno rješenje da dio ukupnog pogona ima gdje trenirati - ok. Ali ne kao trajno rješenje za kamp Dinama, a to je ono o čemu se razgovara kad se govori o Mandlovoj ili Borongaju.
  • DiddyGuela
    5.8k

Postavio sam ovo pitanje na drugoj temi prije nekoliko dana pa kada se vec i tu raspravlja o kampu da ponovim svoje pitanje.

Jel kamp bas mora biti u Zagrebu odnosno koliko je relano i razgovara li se o nekoj drugoj lokaciji izvan grada?
  • Mali dioničar
    20k
    Mislim da bi Dinamo trebao privremeno preseliti u Veslačku.

Očigledno je teško istjerati Medića i NK Zagreb iz Veslačke, a za to niti nema potrebe.

Dinamu treba pravi kamp, a Veslačka može biti vrlo dobar privremeni.

Napravio bih ovako;

1. tražio zemljište za kamp Dinama, svakako bi bilo poželjno da je negdje blizu Maksimira
    2. prišao bih Mediću za privremeni kamp dok Dinamo ne napravi svoj kamp
    3. Trenutno Dinamo u Maksimiru ima 4 velika terena, a toliko ih je i u Veslačkoj
    4. Tereni u Veslačkoj su trenutno u jako lošem stanju
    5. Dinamo predloži NK Zagrebu da će sam napraviti 4 terena - 2 prirodne i 3 umjetna trave punih dimenzija
    6. Dinamo bi tereni koštali 3-4 milijuna EUR maksimalno
    7. Zgrada u Veslačkoj je u dovoljno dobrom stanju
    8. U Veslačkoj bi trenirali seniori, juniori, kadeti i pioniri
    9. Ukoliko ima potrebe za drugu lokaciju za Zagića i Limače ista se situacija po istom principu za njih može dogovoriti na Borovju na NK Nuru uz značajno manje ulaganje.

Jasno, Veslačka bi bila PRIVREMENI kamp dok se gradi novi kamp.

Kad bi se to dogovorilo danas, sigurno bi sve moglo biti u uporabi na jesen. A nema ni potrebe za baš takvom žurbom jer se Maksimir neće rušiti na jesen.

Na ovaj način bi Dinamo normalnom dinamikom mogao funkcionirati i graditi kamp bez stresa.

Korist Dinama - privremeni kamp za 3-4 milijuna EUR uz kupnju vremena za gradnju vlastitog funkcionalnog kampa.

Korist NK Zagreba - održavani tereni koje i tako treba zamijeniti, a oni bi uštedili na tom trošku.

Korist za grad Zagreb - rješavanje pitanja Dinamovog kampa u miru.

Jer zbilja bi bilo prestresno uz selidbe sa stadiona pred sebe staviti i vremenski imperativ za kamp.

A vrijeme ide.
  • badjibadara
    9.2k
    Korist NK Zagreba - održavani tereni koje i tako treba zamijeniti, a oni bi uštedili na tom trošku.Mali dioničar

Svakako ostaje pitanje gdje bi trenirale sve kategorije NK Zagreba dok se renovira i dok bi mi bili u podnajmu.
  • Mali dioničar
    20k
    Svakako ostaje pitanje gdje bi trenirale sve kategorije NK Zagreba dok se renovira i dok bi mi bili u podnajmu.badjibadara

Mogli bi na ta 4 terena zajedno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.