• Droljo
    26.5k
    Ak na ovo mislite i mene zanima. Izgleda obećavajuće..
    BdKFq1n.md.jpg
    Valjda nije jako strašno.
  • jedan u nizu
    17.8k
    Nisam nikad ocekivao da cu na zoni citati kako se preskacu Sopranosi i Gospodar ......

Trazim izvanrednu sjednicu moderature zone kako bi se raspravljalo o hitnom udaljavanju odredenih clanova sa foruma.
  • Droljo
    26.5k
    Samo bi udaljavali... Gdje su ljubav, tolerancija i slične gluposti?
  • mlinchica
    5.4k
    Nikad nisam i mislim da neću pogledat Game of Thrones :lol:
    Ovo ostalo kaj si nabrojao jesam.

@Droljo al fakat nemreš odustat na pol prve epizode Sopranosa. Ustraj malo, bit će ti dobra kad se ufuraš.
  • Marktwain
    1.3k
    Sopranose sam pogledao par epizoda kad su se prikazivale na tv, ali nisu me previše privukli.
    Sad s odmakom i gledanjem klipova s neta, mogli bi biti odlični.
  • Paggini
    78.9k
    Sopranosi su remek djelo dečki, nezz sta vi brijete.
  • Mr Anderson
    18.5k
    Ne pogledati nikad Sopranose je baš ozbiljan propust. Nulta tolerancija.
  • Mr Anderson
    18.5k
    Nikad nisam i mislim da neću pogledat Game of Thrones :lol:mlinchica

I ja sam slično mislio, navukao sam se tek kad je 7. sezona krenula na TV-u. Osma samo što nije bila izašla na HBO. Pogledao epizodu-dvije sedme sezone i rekoh sebi...ovo je dobro, idem ja krenuti od 1. sezone. Šteta bi bila ne pogledati radi nekih predrasuda.
  • tigric
    1.1k
    Ko voli dr housea, hitnu, uvod u anatomiju i takve, the pitt na hbo je nesto brutalno… teska ovisnost kad se pocne gledat, sjajno napravljeno
  • Laugreano
    5.5k
    Dugo vremena su me predrasude kočile da pogledam Got. Nakraju mi bilo nešto najbolje sto sam gledao uz BB.
  • masacusec
    7.5k
    Tko ne voli sopranose, ne drka kitu u tramvaju.
  • Efes Pilsen
    15.4k
    GoT, Sopranos su mi top, ali ovi mafijaski filmovi su mi teski smor - Kum i te pizdarije, Irishmana se nisam ni potrudio pogledat. Od generalno popularnih - Gospodar prstenova & Harry Potter su nest oko cega ne razumijem hajp. Prvog Pottera smo isli kao djeca gledat u kino sa skolom, par likova iz razreda je komentiralo knjigu, ja pojma nisam imao o cemu pricaju. Bio mi fora leteci auto, al ono 5ti Element je to vec sabio. Nikad mi nije palo na pamet pogledat ili ocekivat slijedeci..
  • mlinchica
    5.4k
    Šteta bi bila ne pogledati radi nekih predrasuda.Mr Anderson

Ma nemam nikakve predrasude samo me nije dovoljno zainteresiralo na početku, onda su svi počeli ludit za njom i tek onda mi se nije dalo gledat. Sad mi se pak ne da tak puno sezona gledat.
    Nedavno sam pogledala tek i Peaky Blinders, kao uvod u film. Prva i druga sez su mi bile odlične i onda sve poslije, od Rusa na dalje, nisu baš nekaj. Bolji su mi soundtracki tih sezona. :grin: Film ću valjda ovih dana.

the pitt na hbo je nesto brutalno… teska ovisnost kad se pocne gledat, sjajno napravljenotigric

Ne gledam ali znam osobu koja juri s posla pogledat svaku epizodu čim izađe.
    Tak da očito postoji ovisnost.

Bio mi fora leteci auto, al ono 5ti Element je to vec sabio.Efes Pilsen

:rofl:
    peti element je bio tema rasprava hoćemo li i koliko brzo svi “voziti” leteće automobile
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.