• Zg123
    3.5k
    Ovaj Graf ima PR ko da je radio u svjetskim klubovima a ne u Poljskoj, lik nema ni profil na TM-u
  • NORTE
    23.4k
    VI STE TITOVI, TITO JE VAŠ!
    1980.
    B9Bkns9.jpg
    1990.
    9p9nf1fz0uuzcxfk.jpg
  • mali M
    9.8k
    Zato kaj ne ide turizam toliko dobro koliko se priča i zaduženja imaju u dosta stvari očito ...Zagreb1992

Ide ide turizam njima jako dobro... Kako je netko rekao nebi kupovali stanove ko blesavi po Zagrebu. Njihov problem je što ne kontroliraju ništa i hrpa noćenja je na crno. Grad i plaže krcati, a proračun grada se napuni ko od Medulina... Karikiram... Znam dosta ljudi dole iz Splita i svi odreda iznajmljuju od 5 do 10mj konstantno svaki dan... Čak se preko ljeta sele kod baka i djedova na selo da bi oslobodili stanove i kuće za najam. Dućani su im krcati, bircevi su im krcati, plaže su im krcate... Nemojmo se lagati.. da plaćaju poreze kao mi recimo na metropolu imali bi za sve... Oni su valjda jedini turistički grad u Hrvatskoj koji je bankrotirao... Ko ih šljivi....
  • SAS1987
    19.9k
    Znaci, oni bi novi stadion jer je Poljud opasan za živote gledatelja a dok se ne napravi neki novi stadion bi igrali na Poljudu jer nije dovoljno opasan za živote gledatelja da ga treba zatvoriti :lol:
  • NORTE
    23.4k
    oni bi novi stadion jer je Poljud opasan za živote gledatelja a dok se ne napravi neki novi stadion bi igrali na Poljudu jer nije dovoljno opasan za živote gledatelja da ga treba zatvoritiSAS1987

Prvo su htjeli samo novi veliki stadion u Parku mladeži, to su jedno vrijeme jako gurali.
    Onda su tu ideju izgleda morali napustiti jer je splitska struka bila protiv velikog stadiona tamo i ocijenila to lošom idejom.

Pa su prešli na rušenje Poljuda i izgradnju novog stadiona na istom mjestu.

Da bi se to dogodilo potrebno je prvo srušiti Park mladeži i tamo izgraditi manji stadion poput novog u Kranjči.

To su njihove želje.
    Oni nisu izgubljeni, oni samo lutaju.

Najizglednija je obnova Poljuda i to im ruši sve želje i 'planove'.
  • prefontaine
    7.8k
    Sektelaši poduzimaju sve radikalnije poteze uvjetujući državu s novim stadionom. Priča se da su pojedinci već krenuli u štrajk i neće odustati dok ne vide temelje novog stadiona. Naime, par najradikalnijih članova udruge je do daljnjeg odlučilo apstinirati od dopa s vjerom da će im se pridruživati sve više i više istomišljenika, a sve do početka izgradnje novoga stadiona ili do ulaska u apstinencijsku heroinsku krizu.
  • Sajla
    19.4k
    apstinirati od dopaprefontaine

Iskočio mi neki dan video sa ST ulica, novinarka provodi anketu - zašto se ljudi sve više drogiraju? I standardni odgovori dok nije naišla na lika: A jeste vi probali drogu? Niste? Probajte pa ćete znat zašto se drogiraju. :rofl:
  • Sajla
    19.4k

mogu i ja u skaute? :wink: na samom početku sezone:

Bit ću hrabar pa nakon 20min napisati da će Diop ove sezone biti ono što je Morrison bio prošle - svako malo će netko napisati kako je mali zanimljiv i možda ovo-ono, treba ga zakapariti i sl.Sajla
  • Tranzicijski Napad
    1.3k

Mozes

Inace ovim transferom ocekujem grcevitu borbu za opstanak.
  • rokikaciga
    12.6k
    Taj Diop je samo pukom srecom zavrsio u prvoj ekipi Lokse a ne na posudbi u nekom nizeligasu

Decko je igracina i samo mu je trebala sansa.
  • Droljo
    26.5k

Haha. Ti si to napisao sarkastično i iz sprdnje.
    Ali dajem ti pobjedu. I ja sam imao nešto slično...
  • fakin
    3.5k
    https://www.portal.hr/novosti/aktualnosti/106819-ekskluzivno-drzava-nece-skinuti-oznaku-spomenika-kulture

Država neće dignuti oznaku zaštićene spomeničke kulture s Poljuda. Nigdje to nije javno objavljeno, ali Zagrebom se već dva dana proširila ta priča, a jučer su je i u Hajduku čuli, vrh države je odustao od takve ideje jer je javni bunt bio prevelik. Ukratko, opcija rušenja trenutačnog stadiona pada u vodu. Ministarstvo kulture jednostavno nije spremno ući u takvu odluku koja bi dovela do velikih javnih prijepora, pa će zadržati zaštićeni status Poljuda.

i šta ćemo sad brale?
  • Sajla
    19.4k
    davno je bilo, ali i nisam baš. dobar mi je bio Diop, na kraju sam iznenađen koliko malo se o njemu pisalo i govorilo u usporedbi sa Šibenikovim igračem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet