• The Undertaker
    9.7k
    Isti su radili i studiju za Maksimir i isti su (osim Šute) uključeni i u Maksimir. Onda ni mi ne bi trebali mirno spavati.
  • serbus
    5.9k
    Gutnut će Plenki još dve milje za "krov" rjesiti ratu kredita i mir .
  • Sajla
    19.3k
    Zagreb ima kreditni rejting (prema Standard&Poor's) A- što je najbolje što je ikad u svojoj povijesti imao. Mislim da to govori nešto o gradskoj sposobnosti financiranja stadiona (množina).

Gradu Splitu Ministarstvo financija (ministar TĆ je iz Metkovića, kad već nabrajamo tko je iz Splita i s Hvara, a i stranački je kolega splitskog gradonačelnika) šalje upozorenja zbog minusa u blagajni. oni će svi kukati, plakati, cmizdriti i u javnosti nastaviti pričati kako su zakinuti, a svi nabrojani će uskočiti u ulogu spasitelja jer to samo čekaju. moji starci, bake, djedovi su financirali Poljud iako nikad nisu ni bili u Splitu, a sve mi se čini da mene čeka isto. al' dobro, ja sam ga bar vidio :roll:
  • The Undertaker
    9.7k
    Po nekoj mojoj računici, Zagreb bi za dva stadiona trebao izdvojiti oko 170 mil. iz budžeta, Split 70 ili čak i manje. Neka me netko ispravi ako ima točnije brojke
  • Omake
    16.6k
    Bome Miško dobro nagazio Sancheza u novom listu.
  • Pacho
    16.2k
    FRANCUSKA grupacija za industrijske plinove Air Liquide upozorila je danas da očekuje kratkotrajnu nestašicu helija zbog sukoba na Bliskom istoku, istaknuvši da planira preraspodijeliti zalihe iz drugih regija kako bi osigurala opskrbu.

Maxsport komentatori na aparatima. Mogli bi im se vratiti muski glasovi tijekom nestasice.
  • crophantom
    3.6k
    Evo izašao i novi video moljakanja, proljev sam dobio od prve minute.
    Eto taman slucajno našli lika koji je zadnji put bia protiv Istre kad se ono istopia ae, jer je ovi, ovo na krovu, ae, prokišnjava :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet