• Thor
    2.2k
    da! Ne bih sada tu puno o tome ali prvi tko je preuzeo lik buldoga i stavio ga pod znak grupe i crtao ga gdje je to got bilo moguce je frend iz razreda tada srednje, :starstruck: danas uspjesan covijek cije ime mozete cesto procitati u javnosti, a i dan danas je na svim tekmama. :starstruck: naravno, njegova skromnost i samozatajnost vezano uz to je takva da se nikad nije htio o tome javno izjasnjavati ali eto neka se zna bar to. Njegovi frendovi ce prepoznati o kome se radi.
  • über alles
    2.6k
    Predivan video grupe
  • NORTE
    23.3k

Prvi transparent s buldogom (malo drugačijeg izgleda od ovog Amsterdam, sličniji onom s kolaža iz videa grupe) bio je na ogradi na tekmi protiv Bešiktaša '88.
  • Thor
    2.2k
    [img]http://Screenshot-20260321-205512-Whats-App-1.jpg
    Nastavno na ranije napisano...o prvom buldogu grupe i autoru i omage tome. Super :heart:
  • NORTE
    23.3k
    o prvom buldogu grupeThor

Upravo ono što sam napisao post iznad, taj BBB buldog s transparenta (dinamo-Bešiktaš '88.) i kolaža Fanatics zapravo izgleda dosta drugačije od onog Buldog Amsterdam.
  • Thor
    2.2k
    evo bas se tipkam sa idejnim kreatorom naseg prvog bulldoga. Da, malo mu je udahnuo svoj stih u originalu njegovog crteza. A veli i da je deckima sada malo pomogao za danasnju koreografiju. :starstruck:
  • Thor
    2.2k
    I moram primijetiti,sad mi pada na pamet, da su zapravo dvije najvaznije ikone,tj obiljezja grupe, dinamova himna,tj.BBB himna, dinamo ja volim, i znak grupe nastali u istom kvartu, Zapruđu. :love: naravno i Buba
    Ok, malo su i moje Utrine pomogle za pjesmu i svirku a i legende iz Utrina :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.