• Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Iako kasnim jedno 50 godina s tim i uz društveni pritisak konačno sam popustio oko Terminatora. Možda ja fakat nešto ne kužim, meni to beskrajno dosadno i jednodimenzionalno. Cijela franšiza
  • Eduardo
    28.7k
    I SWEAR

Biografska drama koja prikazuje život osobe koja cijeli život živi s teškim oblikom Touretteova sindroma... radnja prati njegov život od tinejdžerskih dana, kada se prvi put pojavljuju simptomi bolesti, pa sve do odrasle dobi. Sjajan film. Svaka preporuka.

THE VOICE OF HIND RAJAB

Radnja prikazuje stvarni događaj iz masakra u Gazi, kada je šestogodišnja djevojčica ostala zarobljena u automobilu nakon napada Izraelaca dok je pokušavala pobjeći s obitelji. U biti u fokusu je njezin telefonski poziv hitnim službama čiji operateri pokušavaju organizirati sanitet koji će je pokušati spasiti.... u filmu se koristi stvarna audio snimka njenog telefonskog poziva.

• Crusades
    22.7k
    Pogledao prvu sezonu The Wirea... opravdala je visoka očekivanja. Krenuo sam i Sopranose. Sami klasici.

Naletio na dobru stranicu za gledanje. Look movie. Ima pun kufer toga, nema puno reklama i toga.
  • Droljo
    26.1k
    TerminatoraTvrdica McTvrdi

Legendarni filmovi. Arnold razvalio u svim vremenima. Od osamdesetih pa do daleko u budućnost.
  • Mr Anderson
    18.3k

Terminator I i II su bez pretjerivanja klasici SF filmova, ovi kasnije nisu na toj razini, ali mogu proći. Tko ne voli Terminatora, ne diže mu se kita.:lol:
  • Mr Anderson
    18.3k
    Pogledao prvu sezonu The WireaCrusades

Zavidim ti. Nikad više neću imati to iskustvo gledanja The Wire po prvi put.
  • Twisted1
    1.1k
    Zavidim ti. Nikad više neću imati to iskustvo gledanja The Wire po prvi put.Mr Anderson

Nešto najbolje kaj je televizija kao medij dala svijetu.
  • Noel
    20.4k
    I SWEAR

Biografska drama koja prikazuje život osobe koja cijeli život živi s teškim oblikom Touretteova sindroma... radnja prati njegov život od tinejdžerskih dana, kada se prvi put pojavljuju simptomi bolesti, pa sve do odrasle dobi. Sjajan film. Svaka preporuka.
    Eduardo

Slažem se, meni jedan od najboljih filmova koje sam pogledao u zadnjih par godina. Svaka preporuka.
  • Dino
    5.2k
    Nevezano isključivo za kinematografiju, koja je točno fora s Touretteovim sindromom? Ovo je treći ili četvrti film takve tematike za sindrom koji je zapravo stvarno rijedak. Nikad u životu nisam susreo takvog pacijenta. Pretpostavljam da je sindrom "zabavan" drugima za vidjeti, ali ne vidim edukativnu stranu tih filmova.
  • Droljo
    26.1k
    ne vidim edukativnu stranu tih filmovaDino

Koja je edukativna strana filmova poput Barbie, plavuša sa harvarda i sl.?
  • Sajla
    19k
    Touretteov sindrom je rijedak pa ima par filmova, a o vampirima i vukodlacima ima bezboj filmova, a oni ni ne postoje.
    or do they...? :wink:
  • Zagreb1992
    3.3k

Pa da mlada djevojka je upisala ekonomiju iako je glupa ko kurac
  • Noel
    20.4k
    Nevezano isključivo za kinematografiju, koja je točno fora s Touretteovim sindromom? Ovo je treći ili četvrti film takve tematike za sindrom koji je zapravo stvarno rijedak. Nikad u životu nisam susreo takvog pacijenta. Pretpostavljam da je sindrom "zabavan" drugima za vidjeti, ali ne vidim edukativnu stranu tih filmova.Dino

Pogledaj film. Baš se radi o čovjeku po istinitom događaju koji je pokrenuo edukaciju o tom sindromu. Baš ovaj film otvara edukativnu stranu cijelog sindroma. Uostalom ne samo tog sindroma nego cijeli niz "nepoznatih" i "rijetkih" sindroma koji za sobom vuku stigmatizaciju i osuđivanje društva i okoline. U filmu je zanimljivo kako i sami roditelji glavnog lika koji stvarno postoji i živi nisu imali pojma o tom sindromu i nisu bili educirani. Roditelji su mu se rastali jer su bili uvjereni da je mali psihički bolesnik i nerješiv slučaj. Samo nisu bili educirani niti su tražili način kako pomoć svom djetetu. Ja se dam kladit da danas u 2026 postoji hrpa sindroma zbog kojih roditelji zbog svoje needuciranosti odustaju od svoje djece i misle da nema pomoći za njih, niti im u ključnom trenutku ne traže pomoć. Baš ovaj film je odličan za edukaciju o tom sindromu, ali i o svim ostalim sindromima koji nisu tako vidljivi i česti. Film je edukativan i fenomenalan.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k

Zabilježeno je 43 slučaja likantropije i nešto manje od 100 vampirizama
  • Sajla
    19k
    mislio sam da je opisano i više slučajeva ovih psihičkih poremećaja, da budem iskren. koliko njih se zbilja moglo pretvoriti u vuka ili šišmiša? :lol: u svakom slučaju, da nije bilo tih ljudi ne bismo gledali What we do in the Shadows (prvenstveno mislim na film) ili Wellington Paranormal (serija), pa je ipak nekaj dobro izašlo iz svega

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.