• emilperska
    15.2k

Bjelica i Vaha su bili jedini treneri gdje je konsenzus bio da je Mamić zatomio unutarne porive da se upliće u rad prve ekipe i doveo 2 profesionalca koji su bili spremni od Dinama napravit europsku ekipu.

Jbt o Vahi je Luka Bulić skladao prepjeve 2010., a Bjelica je u ono ljeto 2018. izgledao kao reinkarnacija Gotovine koliko mu se plavi plebs krenuo divit odmah nakon Hapoela.

Kuže nema euro rezultat, ali je napravio prekretnicu i ako o Dinamu u 21.st pricamo kao o nekoj dinastiji, on je trenerski tvorac toga jer je ubacio valjda 10+ klinaca, napravio od njih reprezentativce, izdominirao HNL i na kraju se se igrači koje je on stvorio kao Eduardo, Modrić, Ćorluka pa i Čale, Vukojević, Bošnjak prodali za maltene 50m+ EUR.
  • IceMan
    4k
    Činjenica je da je on kao i momčad rastao tijekom ove sezone, i da je bolji trener zasigurno nego je bio jesenas.
  • bazooka93
    184
    nije on toliko rastao kao trener koliko se naucio nositi s pritiskom medijima zvjezdicama u svlacionici te igranjem na tri fronta.
    Jbga prosle godine trenirar alena grgica a ove benaccera OGROMAN je to skok i njemu je potrebna bila faza adaptacije.
    Po meni mu jos nedostaje formula za igru u europi to su imalii zoran mamic i bjelica. HNL je apsolvirao.
  • striko
    3.1k
    Po meni je imao dosta sreće. Bez odlaska Ljubičića i ozljede Benacera Stojković i Zajc bi dobivali mrvice. Također ostankom Kulenovića Beljo bi većinu utakmica izašao između 60-70 minute. Na to dodati raubanje Mišića bez ozljede.

Da ne spominjem forsiranje Valinčića nakon povratka. Srećom Galešić nije Mmae.

Daj Bože da me razuvjeri i napravimo iskorak u europi.
  • Dudu
    2.9k
    Po meni njegov maksimum su dobre igre u HNLu, vjerojatno novi trener u desetom mjesecu.
  • C@ptain Koons
    408
    vjerojatno novi trener u desetom mjesecuDudu

Klub bi u tom slučaju napravio istu grešku kao i sa Jakirom. Ili na ljeto razlaz ili dati mu priliku za iduću sezonu, nikakvi otkazi na jesen i ne znam šta.
  • Chempers
    1.3k
    Po meni njegov maksimum su dobre igre u HNLuDudu

I tu sva priča staje. Niti je on trener koji je u stanju od ekipe izvući više od njezine objektivne kvalitete, što je Dinamu u Europi nasušno potrebno, niti ćemo s njim igrati nogomet kakav nam je potreban za neke veće uspjehe u Lp/EL, a to sigurno nije leprsava igra na gol više u 4-3-3 sustavu.
  • Crni86
    20.6k
    sjetio sam se danas ovog komentara kad sam vidio kovu na ig. Isto tako je to samo moje misljenje, ali sjetimo se da je i jakir jako dobro handlaoo pr preko drustvenih mreza, pa na kraju vrlo vjerojatno zbog povezanosti s navijacima i nije dobio pedalu na kraju sezone.

Pa onda izlazi danas i ovo da je Zvone bio nezadovoljan nakon prvog poluvremena. Istina grmio je na igrace, ali ak se on morao spustat do svlacionice meni je to nekako znak da trener ne drzi uzde. Kazem samo moje misljenje, ali meni je normalno da nakon godinu dana kazes treneru nije bilo dobro postroji ih, a ak te kao trenera ne dozivljavaju nakon godinu dana pa se Zvone mora spustat…. Na kraju moguce i da novinari izmisljaju

Ali sve mi se nekako slaze s koleginim misljenjem koje je napisao u komentaru na koji sam se referirao.
  • rokikaciga
    12.4k
    Ozkud to da je Zvone u maniri nasmrkanog silazio u svlacionicu i jebao majku igracima/Kovi?
  • Crni86
    20.6k
    ma to je preuvelicano da je u maniri nasrmkanog, nekak mi se clanak 24h cini najrealnijim ishodom, imas na temi o svemu pomalo
  • rokikaciga
    12.4k
    Pa dobro, citam sad i koliko sam shvatio pise da je usao u svlacionicu nakoj utakmice?
  • Noel
    20.4k
    Ali sve mi se nekako slaze s koleginim misljenjem koje je napisao u komentaru na koji sam se referirao.Crni86

Odmah sam se namjerno jučer na početku posta ogradio da je to samo moje mišljenje i zapažanje a ne neka insajderska informacija jer sam pretpostavljao da će za dva tri dana izać nešto slično ovome danas u medije. To kaj sam napisao je vrlo očito, a dnovinari su odlučili sve malo napuhat i zapaprit i podgrijat jer uživaju kad pljuju po Bobanu i Dinamu.

Kovačević je poletio nakon odvajanja u HNLu. Nije baš u realnosti. Počeo je malo gugutat iako mu je poslje Istre igrom slučaja spašena pozicija. Uostalom HNL nije nikakvo ogledalo za trenera Dinama. Boban je svjestan svega i očito je u realnosti. Ne bi me čudilo da Kovačević kod medija koji su ga cipelarili i sa kojima se "svađa" naglo postane "žrtva" i "heroj" protiv Bobana.
  • prefontaine
    7.5k
    Eto na kakve grane nam ne spalo dnovinarstvo, kad je članak na 24 sata najrealniji.
  • Crni86
    20.6k
    da izrazi nezadovoljstvo prvim poluvremenom

Valjda treba kovi izrazit nezadovoljstvo pa da on reagira prema igracima? Nezz mozda sam u krivu, ali nakon godinu dana bi trener trebao vec drzat svlacionu. Nije bas bilo tak lose da se Zvone mora spustit, jos na kraju si okrenuo i pobjedio.

Samo velim da me to sve podsjetilo na kolegino misljenje od prije neki dan.

ma znam, zato i naglasavam misljenje da netko ne bi krivo razumio. Ali odmah sam se sjetio tvog posta danas i stvarno mislim da ima neke logike u tvom razmisljanju iz nekih znakova. A da li je istina…. To znaju Zvone i Kova vjv samo. A mozda i samo Zvone
  • Odani Zgd
    1.1k
    Znači ni direktor se u nekoj privatnoj firmi ne smije spustiti među radnike i ukazati ako nešto nije bilo dobro,da se netko ne bi slučajno uvrijedio.Da im je se imao bar netko spustit prošle godine,možda i nebi popušili naslov.Podrška Zvoni Bobanu,samo jako presidente!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.