• criticus
    6.6k
    Glasao sam za ovaj zlatno zeleni, favoriti iz prvog kruga mi nisu prosli. Uz taj ok su mi svijetlo plavi i ovaj stražar s kaptola. Ostali mi se ne sviđaju. Ovaj sa d po rukavima sam mislio da nema šanse da prođe bio mi je valjda trideseti izbor u prvom krugu. Još jedan dokaz: de gustibus non est disputabantum.

P.s. al stvarno se nadam da neće biti taj :lol:
  • PomoćniSudac
    28
    Ja apsolutno nigdje ne mogu pronaći kojih 8 dresova je u finalu...
  • Dzoni
    4.5k
    Izgleda da se moji ukusi sa većinom ne poklapaju.
    Ne kužim kako se ljudima sviđa plavi potpis dres, taj d uzorak po ramenima mi tako bode oči, ali dobro.
    Volio bih da pobijedi crveno-žuti dres Gradjanskog, najelegantniji i najčišći od svih rekao bih
  • pešća
    1.2k
    U aplikaciji GNK Dinamo poveži članstvo i iskočit će ti anketa odmah na početku, nemreš fulat.
  • VE86
    134
    Crveno žuti Građanski. To je pravi 4. dres. Odskace od svega dosad viđenog.
  • NitkoBitan
    35.7k
    Crveno žuti Građanski. To je pravi 4. dres. Odskace od svega dosad viđenog.VE86

Pa odskace i zeleni jer ga nikad nismo imali :grin:

Ne znam, vjerojatno cu glasat za zeleno-zlatni jer mi Cuvari Maksimira nije prosao. Gledao sam Real-City i Englezi su mi djelovalo bas mocno u zelenom dresu, ima nesto u toj boji koju klubovi cesto ne koriste. A tu je i bulldog koji daje dodatnu dimenziju.
  • pešća
    1.2k
    Ne kužim kako se ljudima sviđa plavi potpis dres, taj d uzorak po ramenima mi tako bode oči, ali dobro.Dzoni

Brat je u opisu napisao da dresom pokušava destigmatizirati malo d, a meni se čini da bi ga većini navijača zgadio za sva vremena tim dresom. Kappa vibe tog dresa mi je pre jak.

Ja bih volio zeleni ili crveno-žuti dres da malo odudara od plave, bijele ili neke tamnije kombinacije koje gledamo praktički svake sezone. Nek nam dres ostane urezan u sjećanju umjesto da padne u zaborav u moru sličnih dresova sličnih boja. I jedan i drugi su mi lijepi, a plus je što u njima možemo igrat praktički svugdje.
  • Masto
    1.2k
    Ako za iduću sezonu prvi dres bude svi, drugi bijeli ili sivi, treći tamno plavi, onda bih volio da četvrti, iako ce se nositi samo par puta, ne bude istih ili sličnih nijansi, to znači da ostajem na crveno žutom, zelenom, svijetlo plavom, stražaru i stoneu, iako bih mi ta zadnja dva bila za drugi dres super. Na zelenom mi se sviđa odnos boja ali je dizajn prejednostavan, volio bih vise simbola. Stražar mi se sviđa boja, dizajn takoder jednostavan s jednim simbolom, stone mi se na prvu vec svidio, boja, dizajn i priča su taman, i mislio sam za njega glasati ali sam se odlučio za 11 da prođe u drugi krug i zbog uzorka. Za svijetlo plavi dres mi je bilo jasno da ide daleko, dok za crveno žuti nisam bio siguran jer izgleda drugačije. Po meni četvrti dres treba imati obilježje građanskog barem ove godine. Žao mi je da 31 nije prošao jer, barem kako mi je na ekranu izgledao dizajn i odnos boja, bi taj dres uživo bio bombon. Moj glas ide crveno žutom jer plavi ide dalje u to sam siguran
  • Masto
    1.2k
    cijeli opis dresa je na web stranici natječaja https://4dres.gnkdinamo.hr/
  • Fan
    2k
    Žao mi je što u top 8 nisu ušli Plavi grad i Užareni sjever, to su mi bila top 2 dresa, drukčije, a krasne boje....
    Al su tu zato druga 2 favorita, Zlatno Zeleni i Stražar i mislim da Stražar odnosi pobjedu :)
  • badjibadara
    9.1k
    Dodao sam talijanskom retro dresu malo našeg štiha...

f09vsvo.jpeg
  • Borovljanin
    531
    2dinamo-dresovi5-230421copy-b5868024-1dad-436e-9afd-9bd0880961f5-1200x799.jpg

Nadam se da će ovaj stari Građanski pobijediti. Ipak slavimo 115 godina.

Ako taj ne dobije, nadam se zelenom Maksimiru jer ćemo sljedeće sezone igrati zadnju na starom Maksimiru pa bi bilo prigodno.
  • Thor
    2.1k
    moj je dobio
  • Nolifer
    14.2k

Šteta da ova serija nije bila kad smo bili pod ugovorom s Adidasom....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.