• Crusades
    22.6k
    Vrlo dobra predstava nikad slabije Rijeke (iz nikad slabijeg HNL-a) protiv osme ekipe u Francuskoj. Ne mogu disat jel.
  • crophantom
    3.4k
    Svaka cast Rijeci, poginut ce muški
  • Crni86
    20.6k
    vidlo se vec protiv genka tamo da jesu.. Samo tako nastavit

Ajmo rijjecani jos jednog metnut, nek vas nagradi
  • Dzg69
    118
    Daj udji vise jebemu
  • vjeko1701
    23.5k
    vidlo se vec protiv genka tamo da jesu.. Samo tako nastavit

Ajmo rijjecani jos jednog metnut
    Crni86

Imali smo i mi i oni određenog školovanja na jesen al smo i jedni i drugi pokazali da možemo više. Sad to treba nadograditi.
  • Bernard
    1.2k
    Hrabra igra Rijeke, nije ih nagradilo šteta, tamo već nemaju šanse jbg.
  • Droljo
    26k
    Šteta. Hrabra i dobra rijeka.
    Ali šansa uvijek postoji.
  • tp1997
    2.6k
    Zaslužili su remi, možda i pobjedu. Ali jebiga, ovo mi liči na neke stare tekme Dinama gdje dominiraš ali neće ti ući da ga jebeš. Werder i Basel prvi padaju na pamet.

Možda se gore može nešto.
  • mlinchica
    5.2k
    Šteta. Rijeka je baš u završnicama utakmica najjača.
    To je fenomen Ante Matej Jurić. :grin:
    Živnuli su i protiv ajduka kad je on ušao.
    Bolji je od Matkovića?
  • Jurki
    23.7k
    Rijeka pala muski. Svaka cast.
    Nadam se da ce stici zaostatak od 9 bodova i biti drugi u prvenstvu. Uz nasu duplu krunu imaju 1 padobran i vrlo izgledne šanse da igraju opet grupu konf ligu, kaj bi bila sjajna stvar za nas nogomet.
  • Crni86
    20.6k
    Bit ce jos svega u uzvratu.

Drago mi je da dobivamo jos jedan klub uz nas koji pocinje radit neke rezultate u europi. Samo se nadam da ce to sa njihove strane sto duze potrajat pa onda oni snovi o dva kluba u ligi prvaka opet mogu zazivjet
  • Omake
    16.4k
    Odlična utakmica Rijeke, pogotovo nakon 25. minute. U prvih 20 su se baš tražili, mogli popit tri komada. Djelovali su jači, agresivniji, bolji u duelu i drugim loptama. Ako ovako odigraju u uzvratu imaju nade.
  • NitkoBitan
    35.7k
    Ne bi me zacudilo da neki "Dinamovci" navijaju za Rijeku protiv nas u finalu :roll:
  • Jurki
    23.7k
    to mi nije jasno.. jer ipak Rabuzinovo sunce najljepse sja u Dinamovoj vitrini.

#nikaddostakanti
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Ma Rijeka je klub s glavom i repom naspram drugih u lijepoj našoj (Jasno izuzev Dinama). Njima je najveći problem što igraju za Europu tokom mjeseci kad su najranjiviji, da su ljetos igrali s Strasbourgom dobili bi porciju, ali ako se dohvate Europe onda se tokom prve polusezone konsolidiraju i budu tvrd orah svakome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.