• Blueshadow86
    4.9k
    Ima netko možda snimku cijele utakmice da mi prebaci u privatne poruke?
  • Krizy
    69.8k
    Najjači komentar utakmice - Vela Jr. kada je rekao da Dinamo vodi 2:0 iz dva udarca, kao da je 89. minuta i kao da su udarci 18-2 u korist Hajduka hahahaha.

A ono jedanaesta minuta i Hajduk nije prešao centar :rofl:
  • DrRatoljub
    587

K tome iz dva udarca u okvir, imao si prije toga šanse i Belje i Domingueza
  • Paggini
    78.2k
    Vela Jr.Krizy

Jednu stvar ću mu priznati u kojoj je izvanredan - reakcije kad shvati da svjedoči još jednu antologijsku ajdučku sramotu, baš bude antologijska šutnja ili izreka, toliko je bez skrivanja bolno i ljuto.

Tipa kad je Rijeka zabila za 3:2, šutnja 30 sekundi i komentar "dajte reklame pustite, reklame dajte", tišina par sekundi "dajte samo završite ovo"

I kad je protiv Dinamo shittya komentirao kad je onaj šipac zavukao bombu s 25 metara - tišina par sekundi i "Jeste sumnjali..."

Toliko legendarno, baš ga je gušt slušati.
  • Pacho
    15.7k

Daj nek netko slozi kompilaciju ovoga gore plus slicnih situacija ako mu se da. Bilo bi epski.
  • Tranzicijski Napad
    1.3k
    Napokon nakon mamurluka pogledo tekmu ponovno. Stvarno smo dobro izgledali na terenu i cak popravili neke stvari koje su nam bile bolna tocka.Obrambena tranzicija gdje smo radili kontra presing u manje od 5s pa cak i prekrsaje koji su bili ciljani i nismo im dopustili dosta puta kreaciju igre dok smo u obrani izgledali dominantno pogotovo u fizickom aspektu.

• prefontaine
    7.3k
    Napokon nakon mamurluka pogledo tekmu ponovnoTranzicijski Napad

Majke mi, tebe mamurluk dobro dugo drži. Izgleda da sam ja još i dobar
  • lukaoj
    214
    Znam da vjerovatno nece pomoci, ali ajde da pitam ovdje. Uglavnom, kad smo isli na tekmu, na Macoli su meni i frendu prisli skupina Boysa i pitala nas imamo li neku duksu ili majicu ili sal sa natpisom Dinamo (ne BBB) da njima treba i da ce nam vratiti nakon tekme. I ovaj frend je imao i majicu i duksu te im je dao duksu te su razmjenili brojeve. Evo danas je srijeda, i dalje nismo dobili ni duksu ni sal. Zvali smo broj vise puta, slali poruke, nitko se ne javlja. Znam da su male sanse da cu ovdje saznati nekaj za te likove, ali eto ukoliko itko zna tko je to, neka mi se javi privatno. Hvala unaprijed.
  • blue heart 72
    3.2k
    oprosti, ali meni je to neshvatljivo. Ste opće, sigurni da su naši u pitanju, a ne orjuna?
  • Alkmar1312
    200
    kaj ocekujes nakon ovakvog poteza?
  • Dinamosaur
    3k
    kad ste bili na Macoli cca?
    zvuci ko neka sprdacina, samo nisam ziher jel se netko sprdao na njihov racun ili se on ovdje sprda sa ovakvim postom
  • Paggini
    78.2k

Dao je duksu rendom liku na macoli i sad se čudi zašto se ne javlja :lol:
  • Ritam Ulice
    2.5k
    dobro je da niste zaduženi za čuvanje krpa
  • Tom Hanks
    5k
    Steta da nisu još tražili lovu za benzin,budale..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.