• hardek
    9.3k
    Ja mislim da će se u prodaju Bakrara ići samo ako se može dovesti Matković. Iako nisu 1/1 isti igrači, sličan je profil i jedan i drugi su napadač koji mogu igrati u sredini i na desnom krilu.
  • Jurki
    23.7k
    nebi dal Bakrara za 10 Matkovica.
  • hardek
    9.3k
    A gle pokušavam pratiti neki način na koji Zvone gradi ekipu. Isto tako, ako ti netko dođe na ljeto i ponudi 6-7 milja za Bakrara možemo li to odbiti? Takav neki transfer + prodaja Hoxhe bi ti možda omogućili da ne moraš prodavati Sergija ovo ljeto
  • NitkoBitan
    35.7k
    Ne vidim razlog zasto ga drzat ako mozemo zaraditFatos Beqiraj

O Boze... Pa mozda zato sto doprinosi na terenu??

Sve sto valja i sto se moze prodat treba odmah nakon prve dobro odigrane sezone uvalit nekome i onda se nadat kako ce se za 4x manje para naci dostojna zamjena. Teski kruzni rok.
  • scooniepenn
    6.5k

A jesi razmišljao o tome da ako gradiš ekipu ne možeš svaki prijelazni rok mijenjati 7 do 8 igrača i onda ćeš se opet čuditi neuigranosti. Ako planiraš prodati Hoxhu, Lisica je rekonvalescent, ostaje ti isključivo Beljo na ofanzivnim pozicijama od standarnih prvotimaca. Očito se nekima treba objašnjavati da se tako nećemo maknuti od ovogodišnjih europskih nastupa protiv jednog Betisa, Celte ili Lillea.
  • scooniepenn
    6.5k

Matković je potencijal i ništa više od toga. Bakrar je istinsko pojačanje i jedan od naših najboljih igrača. Njih dvojica ne da ne stanu u istu rečenicu, već Matković nije 20 posto ovog Bakrara. Hoće li to možda biti, za mene jako upitno, ali to je za sada samo u mogućeg. No, nama je Bakrar trenutno prvi izbor ili prva zamjena na 2 ofanzive pozicije, a Matković može biti samo žešća rotacija.
  • Droljo
    26k
    Ako planiraš prodati Hoxhu, Lisica je rekonvalescent, ostaje ti isključivo Beljo na ofanzivnim pozicijama od standarnih prvotimacascooniepenn

Bolje izgledamo bez hoxhe i lije...
  • hardek
    9.3k
    Nogomet ne funkcionira ovako. Bakraru ste se smijali na ljeto kad smo ga dovodili, a sad je odjednom igrač kojeg nebi pustili za 10 milja eura jer je prva rezerva za dvije pozicije. To su bajke
  • scooniepenn
    6.5k

Lisica iz objektivnih razloga još nije na razini prije bolesti, ali je kad je u top izdanju bolji je igrač od Topića. Hoxha nas je držao u jednom dijelu sezone skoro sam, no ne mislim da je Messi. Poanta onoga što sam objašnjavao je da ne možeš svake sezone mijenjati cijelu ofanzivnu liniju i očekivati da ćeš napredovati.
  • scooniepenn
    6.5k

Ne, nego dio vas misli da je vođenje sportske politike kluba video igrica. Neupitno je Bakrar overachievao u odnosu na očekivanja nas laika. To istovremeno ne znači da se zamjene kriju na drvetu i da ga treba nakon godinu dana uvaliti zajedno sa Hoxhom. Kulena smo izvjesno prodali, Vidović nije krilo i treba dečka razvijati na pravi način kao veznog igrača. I što ćemo onda. Dovesti 3 nova ofanzivca na ljeto i nadati se kako će to kliknuti taman kroz 2 pretkola do play offa.
  • hardek
    9.3k
    Prijatelju ja ne govorim da Bakrara treba nuditi na pijaci prvom ponuđaču. Ja kažem da bi ga prodao ukoliko bi to značilo da Sergi ostaje još jednu sezonu.

Nitko sretniji od mene da mi nikoga ne prodamo na ljeto, dovedemo Livakovića za stalno i kvalitetno lijevo krilo. Ako se to može, puna šaka brade.
  • scooniepenn
    6.5k

Ako uđemo u Ligu prvaka nikoga od nositelja ne moramo prodavati, to jako dobro znamo. Ako ne uspijemo izvjesno je da bi to nažalost trebao biti Dominguez zbog prodajne vrijednosti. Za Bakrar "nebulozne" novce nećemo dobiti, a postao nam je ključan. Sukus je taj da ako želimo postati ona ekipa koja smo bili pod Bjelicom ne možemo mijenjati više od 2 nositelja sezonu za sezonom. I to je sve.
  • NitkoBitan
    35.7k
    Bolje izgledamo bez hoxhe i lije...Droljo

Hoxha je prakticki jedino opasno krilo i europske momcadi su znale tu stranu branit sa dva igraca. Lako je Vidovicu izivljavat se na Hodaku i igracu Varazdina, protiv Midtyllanda je bio nevidljiv skupa sa Stojkovicem. Treba biti realan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.