• Krizy
    69.7k
    Da postam i ovako da još malo poguramo preglede na twitteru, trenutno 13 tisuća.
    Mislim da sam više imao samo kada su Istra i 24sata proslijedili moju objavu o hrvačkom zahvatu Livaje na braniču Istre :rofl:
  • Mali Zeus
    20.4k
    Meni je najbolje kak je Bilić rekao nemojte nas pitati druga pitanja i nemojte molim vas pitati ikakva pitanja. I onda na pitanje zašto obnavljaju Poljud ak misle graditi novi kaže - vrlo skoro ćete dobti jako kvalitetan odgovor na ovo pitanje. :lol:
  • javolimtebejako
    4.4k
    vrlo skoro ćete dobti jako kvalitetan odgovor na ovo pitanje.Mali Zeus

morat cu krenuti koristiti ovo u zivotu kad nemam odgovor na neko pitanje
  • Mali Zeus
    20.4k
    I kaj oni bi rušili Poljud, gradili novi, da se gradi i mali stadion na Parku mladeži i kamp, ali da igraju na starom Poljudu dok se gradi novi?
  • badjibadara
    9k
    Upari to sa ZD twitterom
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Ovo kaj su oni izložili su samo njihove glupe fantazije, vidjet ćemo kaj će grad i država reć, to je jedino bitno
  • NORTE
    23k
    Da postam i ovako da još malo poguramo preglede na twitteru, trenutno 13 tisuća.Krizy

Ima li neki dobrovoljac da nam izradi vizual ovoga?
    Da to postane malo viralnije. Pošaljem ja brief.
  • ElDorado
    10.4k
    Rezime: ne znamo kolko će koštat al to nije naš problem jer će platit država i grad. I moraju dobit 75 soma kvadrata uz more za kamp. I najbolje je da se Poljud ruši i stadion bude u gradu jer ekipa voli doć pješke na stadion. I dok igramo na malom montažnom da nam grad plati razliku dobiti za Poljud.
  • fakin
    3.3k
    tovarima su problem i pretplate, odnosno godišnje za zamjenski stadion. imaju ako se ne varam oko 15 000 godišnjih. kako će to rasporediti na dugopolje gdje je kapacitet stadion 5 000?
  • Efes Pilsen
    15.2k
    Pa to je veci poznati model u RH, jel nije takva i koncesija za autoceste?
    Kod nas nije dobio samo onaj koji nije trazio..
  • Laugreano
    5.4k
    Pa meni je to sasvim logicno da nasi protivnici imaju manje crvenih. Kao sto mi Bayernu i Lilleu nismo uspjeli ni faul napravit jer su bili pre brzi, tako ni nasi protivnici nama. Jos kad odemo na 2-3 razlike, utakmica se smiri. Dok kod tovara cesto bude neizvjesno do samog kraja.
    Naravno plus suđenje kakvo imaju zadnje 4 sezone.
  • prefontaine
    7.3k
    Evo čitam njihove kmekete da su nama penali suđeni kad se rezultat lomio/kad su ti penali bili odlučujući, a njima jadnima su se sudili kad je svakako sve bilo riješeno.
  • Oluja
    6.3k
    I @Krizy je dobio novi izazov- analizu svakog pojedinog penala
  • Laugreano
    5.4k
    https://www.nacional.hr/izracunali-smo-evo-tko-je-najvise-puta-imao-igraca-vise-a-tko-je-dobio-najvise-penala/

Hahaha kakva su to smeća. Pazi, izracunali su!
    Ako je Krizy Dubravko, onda isprike. :sweat:
  • criticus
    6.6k
    Ako Krizy ne radi za Nacional, Dubravka tribamo podijelit na svim mrežama i otkrit ko lopova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet