• Crusades
    22.6k
    Galešić ili Topić?Zagi

Topić... otresao ga ko slinu
  • Mihael2305
    1.5k

Ee bravo, na to sam mislio, to tražim cijelo jutro :rofl:

Kakav panj
  • Zagi
    16.2k
    Voli Krovinović zaplesati Zagrebački valcer.

Nije iz ove sezone ali nije odviše prisjetiti se,
    zagrebacki-valcer.gif
    umjetnički dojam je ipak na zavidnoj razini.
  • mlinchica
    5.2k
    Hahaha, to s Krovom je baš bilo smiješno.
    Ali imao je i Brajković neki izlet, s Godom ili Gabijem? Nekaj prije njihovog gola.
  • Mihael2305
    1.5k
    Baš Krovi paše pjesma

'Dolje na koljena'

Neka, mlad je, naučit će se.
  • Georg Koch
    7.5k
    Referirajuci se na upise o tovarskom mindestu i ispranosti mozga, odgovorno tvrdim da su te stvari mozda i nasa najveca prednost u duelu sa njima.
    Kako drugacije objasniti da, iako u zadnjih 20 sezona kaskas za najvecim rivalom kumulativno 375 bodova, da u zadnjih 20 sezona imas 0 titula i 1 europske skupine.
    Taj tvoj najveci konkurent ima 18 titula i sam Bog zna koliko skupina, proljeca i svega.
    A tvoj drugi najveci konkurent ima 2 titule, 5 europskih skupina.
    Dakle, cinjenicno, ti nisi niti 2.klub u drzavi u zadnjih 20 godina, nego 3.
    E, iako je to sve tako kako i je, ti i dalje krivce trazis u svima drugima osim u samima sebi, jer nije moguce da dugi niz godina i godina ti radis nesto krivo zbog cega si 3. u drzavi, nego svi drugi rade protiv tebe i svi su krivi samo ne ti. Zato je pretpostavljam i dalje kriv Tudjman, pa su krivci braca, Barisici, Canjuga, Bruno Maric, Vlado Svilokos, Josko Jelicic...i mnogi drugi pojedinci, ali isto tako ne treba zaboraviti i ne ljudske faktore poput vjetra na terenu, lose napumpanih lopti i slicno.

I dok je sve tako i dalje, nama ce biti dobro.
    Dok god se isprani mozgovi ne zapitaju; pa jebemu mozda mi radimo krivo 20 godina, mozda nam nisu svi krivi sto smo taj period 3.klub u drzavi.
    Dok god je tako nama ce biti dobro, jer klub i ulice i udruge koje ih vode nece promijeniti nista u svom djelovanju, biti ce isti ili manje-vise losi i nama olaksavati posao.

Zato kazem, jedna od najvecih i najbitnijih prednosti nama nad tovarima je taj njihov bolesni mindset.
    I kao sto kaze kultna parola Zrinjskog: NEKA TRAJE :strong:
  • KtcGoat
    3.1k
    https://www.facebook.com/share/p/1CHk9tsX3A/

Slijepci ko kaze da je sve bilo dobro??
  • SAS1987
    19.8k
    hajducku storijuKruno

Nakon svake tekme izgleda 7 godina starije :lol:
  • Navijač Dinama
    11.8k
    O utakmici neću puno, obzirom koliko se stiglo, moglo ispratit sa tribine, imam osjećaj da smo im mogli zabit 10 golova, baš što se kaže jedan lakši trening. Suđenje odlično, iako pitanje kakvo bi bilo da nismo zabili rana dva pogotka, plus španjolac je njihov trebo dobit crveni, i situacija kad ih Vidović izribo uz crtu, polomiše ga, nigdje kartona, ništa. Sve u svemu, teška dominacija.

Međutim želio bih se osobno zahvalit, ne znam jel itko to pisao, ljudima iz stručnog stožera i samog kluba ili tko su već bile te osobe, na onim kartonima vode što su nam donjeli nakon tekme.

Svaka čast. Tako se brine o svojim navijačima.

Plus, nabijem na kurac one prepotetne i bahate članove MUP Splitsko-dalmatinske, prvo onog glavnog govnara što je radio na zaprimalištu kod stadiona, ostavljanju dva-dva i pol sata nakon( gubu sa juga Maksimira puštaju pola sata nakon i blokiraju pola ZG-a kad trebaju kući) a onda i ona dva tuduma na pumpi kad smo se vraćali. Mamu vam odvratnu.
  • Kia pride
    138
    koja je fora s tim Krovinovićem? Od kud i od kad on ima takav renome? Kako dobija takve ugovore, prvo u Hajduku pa prije u Benfici i onda WBA, tamo ga nisam gledao. Jel on bio prije bio dobar u Benfici?
    Ja se njega slabo sjećam iz NK Zagreba.
    Znam da je iz Benfice došao u tovarland jer se nešto posvađao s trenerom
    Uglavnom ima 4 sezone u hajduku, 3 su katastrofa, ona prva mu je po brojkama dobra ( ne sjećam se kako je igrao). Kako su oni napravili takav kult ličnosti od njega?
    I kakva je njegova poveznica s hajdukom uopće? Pa taj dečec je iz Zagreba kaj će on dolje?
    Uglavnom svaka mu čast kako se unovčio, po meni debelo ispodprosječan igrač.
  • Efes Pilsen
    15.2k
    Krovinovic je bio dobar u Benfici do ozljede, nakon ozljede su krenule posudbe i konacno transfer u Hajduk. Bio je i kod Bilica u WBA..
  • Droljo
    26k
    Jel on bio prije bio dobar u Benfici?Kia pride

Ubijao je do ozljede. Novi modrić, čudo od igrača bio. Još veće čudo da može tak propast.
  • lukaoj
    210
    bio je actually dobar kandidat da ide na svjetsko 2018. Ali onda je pokidao ligamente.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.