• Paggini
    77.8k
    Došlo je i njihovo proljeće, kao i zadnje tri godine lol

samo što očito imamo drugačije standarde za proljeća
  • Kia pride
    138
    ostaje mali žal da nismo bili zericu koncentriraniji i odigrali 0:4 npr, možda bi bila proljetna renovacija poljuda opet, ali i ovo je super. Malo sam razmažen.
  • Papastrumf
    21.9k

Kako ćeš kod punice nakon ovoga? :worry:
  • IvanS
    525
    Pročitah svih 50-ak stranica i onako lagani gušt!

Čestitke svima, igračima, treneru, posebno navijačima na stadionu koji su izdominirali, a i naravno svima ostalima kojima je plava boja u srcu!

Koja dominacija, kakav dan.
    Idemo dalje i do kraja izdominirati i kup i prvenstvo!
  • Kia pride
    138
    ako dobro odigramo zadnji derbi i pobijedimo ne sjećam se sezone kad smo toliko izdominirali hajduk.
    to bi bio omjer 3-1-0. to nismo imali jako jako dugo. U principu nas tovari barem jednom u sezoni dobiju.
    U sezoni 22/23 nismo cijele sezone izgubili od tovara. Prvo superkup po ljetu i o onda omjer ,2-2-0.
    Bravo za Kovu i dečke.
  • Klenx
    10.6k
    Kako ćeš kod punice nakon ovoga? :worry:Papastrumf

Na magarcu :grin:
  • marcio amoroso
    49.6k
    Ono kad ti je veći problem krivo dodana lopta Krovinovića nego idiotsko pljuvanje Sigura ili crveni na klupi Pajazitija. To sve kaže o njihovom mindsetu. Nikada ne volim generalizirati po vjerskoj, nacionalnoj ili regionalnoj osnovi, ali kod njih mogu biti slobodan i napisati da su glupi kao ona stvar i da im je mozak ispran do maksimuma.
  • FelceAzzurro
    1.5k
    Može li netko od naših hakera kompilirati isječke vozanja kenjaca po terenu ko na ringišpilu? Hvala unaprijed!
  • Crusades
    22.5k
    imaš na Beljinoj temi njegovo vozanje Marišića... treba samo još Vidovićevo kroz noge malo kasnije od tog Beljinog
  • javolimtebejako
    4.4k
    ima i taj gif na temi od Vidovica, ne znam ako mislis na neku drugu situaciju
  • Crusades
    22.5k
    E to da, nisam vidio da se stavilo.
  • Oluja
    6.3k
    O samoj utakmici neću puno jer je sve već pokazano na terenu i napisano na Zoni, nadmoćniji suparnik i točka.
    Ovo što ću sad napisati zaslužuje ban i da me popljuje tko god ima potrebu, a ja se neću braniti.
    Ako je istina da su tovari stajali iza rozih dimnih onda im skidam kapu za podvalu, nije zlobna niti ikome radi neku veliku štetu ali je simpatičan i kreativan zajeb. Neću ulaziti u to kojim kanalima su to izveli i koliko su časno to odigrali. Jednostavno su izveli dobar zajeb, kao mi s plavim dimnima na rivi i zvučnikom.
  • Mihael2305
    1.5k
    Ima tko isječak krovinovičevog pada?
  • IvanS
    525
    Ima tko isječak krovinovičevog pada?Mihael2305

E to je bila špica kada je otresao na travu i krenuo zapomagati kao da mu je nogu otkinulo.
    I onda krenu u napad i lik se ustane kao da se ništa nije dogodilo. Jbt.

E da, valja prikupiti gifove na jednom mjestu da još malo uživamo, he he...
  • Zagi
    16.2k
    Joj daaa. Tko ga je ono tako pojeo u duelu, Galešić ili Topić?

A komentator ... Gleda snimku (iako je u live-u bilo kristalno jasno da mu je čisto oduzeo loptu kao nekom limaču) i trkelja o nekakvom udarcu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.