• Georg Koch
    7.5k
    Emisija "Stadion" na HRT2 je jedna od losijih ikad.
    Na stranu sto je sve mrtvo, nimalo zanimljivo, na stranu i ""strucni"" komentator Vedran Jese ?!?, dosta cesto tu su krive informacije.
    Najnovija upravo sada, izvjestaj utakmice Dinamo-Gorica gdje kazu kako je Trontelju ovo danas bio prvijenac u HNL-u. Ni pola jada da bas Dinamu nije dao prvi pogodak, u prvom susretu Dinama i Gorice jesenas.

Edit: Jese trenutno prica kako igramo 4 2 3 1 sustav.
    Turn off forever.
  • vjeko1701
    23.4k
    HRT je teško zaostao u srednjim 2000. kad se zadnje pokušalo raditi nešto novo, originalno ili kvalitetno. Sve kaj je od te televizije ostalo je odrađivanje minimalnog mogućeg posla na svim poljima. Neizbježna degradacija kvalitete i truda kada nisi izložen tržišnim načelima i desetljećima sve zapošljavaš preko stranačkog ključa a ne prema kompetenciji.
  • pešća
    1.1k
    Neka preporuka gdje u Zagrebu pogledat derbi a da se može i nešto pojest? Po mogućnosti blizina stadiona.
  • tp1997
    2.6k
    Ožujsko pub Maksi bi trebao pružiti obje mogućnost, ako se ne varam
  • Droljo
    26k
    Sretno buncekovo svima koji slave :wink:
    IMG-20260307-094504.jpg
    IMG-20260307-094508.jpg
  • Droljo
    26k
    Da nam tema ne umre.
    Ajmo dinamo!
    qIi0VZ7.md.jpg
  • puxigadjurdja
    2.8k
    IMG-20260308-141829-1.jpg

Za Derbi Spremni
  • db-izbjeglica
    20.1k
    Majko mila koje silovanje sa ovom komunističko-feminističkom spikom i danom žena na dnevniku.

Najjača je spika o nekakvoj tobožnjoj borbi za pravo glasa!?!? Koji k?

Neuk čovjek bi pomislio da muškarci na ovom prostoru imaju pravo glasa od 7. stoljeća i već 1300 godina biraju župane, kneževe, kraljeve, careve, predsjednike, premijere i slično, a žene su to pravo dobile "jučer".

Realnost je takva da su SVI muškarci, u čitavoj povijesti ovog naroda, svih mogućih državnih zajednica imali točno jedne izbore na kojima nisu sudjelovale i SVE žene. I to poprilično nebitne izbore za ustavotvornu skupštinu kraljevine SHS koji su se dogodili 1920. godine. Znači - Izbori u monarhiji!

Prvi pravi izbori, u višestranačkom sustavu, u demokraciji, gdje se stvarno i biralo nešto bitno dogodili su se 1990. godine i na njima su pravo glasa imali SVI muškarci i SVE žene (punoljetni građani, koji nisu u zatvoru i slično).

Čemu to obmanjivanje javnosti?
    Majku ti milu, praktički svi naši preci, muški i ženski su se patili i živjeli u bijedi, lošim uvjetima, bili nepismeni ili jedva pismeni, ginuli i umirali u siromaštvu i neimaštini...

Ispada da mi je šukundjed bio neurokirurg koji je uživao u luksuzu, a šukunbaba, odnosno njegova supruga, istovremeno živjela u štali sa kravama, ovcama i svinjama.
  • rioda
    14.7k

Vidio sam negdje i čestitku nekakvog Povjerenstva za ravnopravnost spolova, od šest članova, sve žene :lol:
  • Dino
    5.2k
    Ako vam je dosadno pitajte chatgpt zbog čega u Hrvatskoj postoji razlika u plaćama između muškaraca i žena koji se nalaze na jednakim pozicijama.

Prema njemu ispada da je jedini uzrok tomu što se žene ne usude pitati poslodavce za povišicu dok muškarci to slobodnije naprave. U principu wage gap nije muška krivica :lol:

Ono što je demografski neispravno i loše je stagnacija koeficijenta u javnim tvrtkama za vrijeme porodiljnog. Iako ta žena ne radi, protunatalitetno je staviti ju u jednaku poziciju kao i nezaposlenu osobu.
  • db-izbjeglica
    20.1k
    Vidio sam negdje i čestitku nekakvog Povjerenstva za ravnopravnost spolova, od šest članova, sve ženerioda

Umobolno...

Pa moja rođena sestrična objavljuje nekakav debilni status kako iza svake obrazovane žene stoji majka i baka koje nisu mogle ići u školu!?!

Ja joj dođem, koji k...c ti bleblećeš, stari ti ima srednju školu, isto kao i mater i cijeli život lomi kičmu po gradilištima radeći najteže moguće poslove da bi ti imala sve što imaš... a djedovi, od kojih je jedan usput i moj djed, su bili ljudi sa osnovnom školom... dalje nisu išli jer je srednja bila udaljena 25km i kak da idu, sve i da su htjeli? :lol:

Ništa nije odgovorila...
  • Peškaman
    8.8k
    Činjenica je da su razno-razne udruge "ukrale dan žena" ženama.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    I baš zbog ovih razloga na pitanje "jel nas vrijeme pregazilo?" odgovor je - je. A za naivce kaj puše te priče nek pitaju Ukrajince kak je njihovim ženama u Miamiju
  • mali M
    9.7k
    ma joj Dino moj, wage gap je udica za naivce današnjih woukača... Iz prve ruke ti velim da u bankarskom sektoru žene za istu poziciju imaju veće plaće od muškaraca, isto je u situacijama medicinska sestra/brat..
    Zašto ovo govorim? Jer se za wage gap uzimaju specifične krajnosti kako bi se navuklo njegovo postojanje.. i specifične struke.
    Što se tiče porodiljnog, dal bi ti bilo draže da ko vani žene nemaju porodiljni nego se vraćaju raditi kroz par tjedana? Dal je mene tko pitao kad me nisu zapošljavali jer nisam imao odrađen vojni rok da li je to u redu naspram žena koje nisu imale taj teret?
    Smrad od poslodavca je smrad od poslodavca, njega boli briga za spol i gleda samo kako da prođe jeftinije od svakoga... Nemojte pušiti te glupe priče i spolovima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.