• kajsitilud
    1.5k
    na luckom nas je policija zaustavila i otvorila gepek. Reko je Paggini da je admin na zoni i odma nas pustili. Neka posebna magija :sparkle:
  • Paggini
    77.8k
    vozi u gepeku do splitakajsitilud

Sutra za CSKA potpisujem
  • Crni86
    20.6k
    Dobit ih golom u zadnjem napadu i ponovno uzrokovat gradanski rat u splitu. Ovog puta se nadam da ce si srusit cijeli stadion

Gaziiiiiiiiiiiiii
  • Os doc do sta
    194
    Utrpat im 3 komada do poluvremena.
  • Kepec
    8.8k
    Mi koji nismo u prilici otići na Poljud smo imali vremena za jutarnju misu, neka igrači imaju snage, ali i svi vi koji ste dole s obzirom da vas čeka nekoliko sati bez hrane i normalne tekućine. Unatoč tome očekujemo utišavanje najluđe atmosfere ikad i nadam se da će vam igrači malo pomoći.

Za klub, za grad, za grb, za do... šalim se, AJMO DINAMO.
  • hb1
    556
    TI SI MENI SVE!
  • Thor
    2.1k
    https://youtu.be/7YaNJuDA6JM?is=qBeo-NkowH4LAn6J

Ajmooooo dinamooooo :fire: :naughty:
  • kariola86
    285
    Dragi tovari, sretan vam Dan žena! Danas ćemo vam razvaliti pičku!
  • IceMan
    4k
    Zamisli dobijemo 0-1 projektilom Mišića iz 25 metara :halo:
  • fakin
    3.3k
    Kod Dinama se očekuje ovih 11: Livaković - Galešić, Dominguez, McKenna, Goda - Stojković, Mišić, Zajc - Bakrar, Beljo, Vidović

bit će čupavo. nemamo zamjenu za napadača, zamjena desnog krila je topić, lijevog krila ozlijeđeni hoxha. nemamo rezervnog stopera. u vezi jedina zamjena soldo. jedini jaki joker s klupe vinlof

ovu tekmu mora riješiti prvih 11. Idemo Dinamo!
  • Slavonac86
    789
    Ma nista 0-1 u zadnjem napadu, uvalit im 5 komada da ih vratimo na tvornicke postavke i u stanje realnosti.
    Ne treba meni, a vjerujem ni vama stres do zadnje minute hoce li nam mozda uvalit neki krompir :grin:
  • Xpert1992
    494
    Livakovic-Valincic-Dominguez-McKenna-Goda-Misic-Stojkovic-Zajc-Topic-Beljo-Vidovic.

Prilicno sam siguran da cemo tak krenut.
  • Li d1986
    339
    Bacio sam cigare...za sada se drzim...nemojte me zajebat
    Ovo je za igrace ako neki cita
  • NerminB
    1.1k
    IMG-2146.jpg

Uz tebe gdje god bili. Sretno plavi!
  • Pacho
    15.7k
    Danas u avionu gledam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.