• rokikaciga
    12.3k
    Kaj ja sve necu ovdje procitat..
  • Big Daddy
    1.7k
    Ismael Bennacer još uvijek ne trenira s ostatkom Dinamove momčadi. Cak nije ni u Zagrebu.
    'On se oporavljao izvan kluba, vjerujući nekim svojim ljudima, što je samo po sebi omalovažavajuće prema ljudima u klubu. A onda je otisao i na Bliski Istok, odakle se već trebao vratiti, ali još nije došao u Maksimir.
    Spominjao se utorak kao dan kad će opet biti ovdje i poceti polako trenirati, ali njega još nema',
    , piše
    Germanijak. Isti izvor dodaje da su ratni sukobi na Bliskom Istoku pomaknuli datum Bennacerovog povratka u Maksimir.
    Za Dinamo je odigrao 12 utakmica i zabio jedan gol uz dvije asistencije, a zagrebački klub vjerojatno neće na kraju sezone otkupiti njegov ugovor.
  • Big Daddy
    1.7k
    Nisu usporedbe igraca, ali korisniji bi nam bio Fruk. I dvostruko jeftiniji.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Čovjek je jedina 6-ca u momčadi uz Mišića. To kaj ga mi stalno igramo na 8-ci je naš problem. Ako Boban ispregovara puuuno nižu cijenu uz neke bonuse vezane za LP i broj odigranih utakmica, ja bi ga svakako ostavio. Ipak je 4 godine mlađi od Miška i treba razmišljati o njegovoj zamjeni. A Bennacer je klasa.
  • ElDorado
    10.4k
    nadam se da si shvatio da je ovo moje bio sarkazam
  • prefontaine
    7.3k
    Pratio sam ovu temu dok nisam pročitao da je lik u istu rečenicu stavio Dinu Perića i Ismaëla Bennacera.
    Dosta interneta za danas
  • lukaoj
    209
    Na kraju ispada da nam se zbilja vise isplatilo da smo ostavili Belcara umjesto njega. Uvjeren sam da bismo titulu uzeli i bez Bennacera, a ustedio bi klub preko milju eura. Jebiga, on je odlican igrac, u formi vjerovatno najbolji u ligi, ali ozlijedio se kad nam je najvise trebao
  • rokikaciga
    12.3k
    za tebe sam shvatio ali za neke druge nisam baa siguran. S obzirom na bisere kakve znam ovdje procitat ne bih se cudio da je istina :lol:
  • Fan
    2k
    lako je bit general poslije bitke.
    Bennacer je bila prilika koja se ne propušta, jednostavno smo si s njim digli renome, a i znalo se da je brutalan, i to ne samo za naše prilike.
    To što je došao u skroz novu ekipu koja se čak i sad još slaže, što ne igra na svojoj prirodnoj poziciji nije njegova krivica i što ga jebu ozljede, nije njegova krivica.
    Da smo na kraju popušili lovu, jesmo, al eto, svakako sam za da se takve stvari probaju i s nekim drugim igračima ako dođe prilika.
  • Efes Pilsen
    15.2k
    euhmm pa to je bio trosak na koji se pristalo. Ne znam kako smo popusili lovu kad mu vecinu place isplacuje Milan? Promasaj sa Villarom ce nas malo vise bacit unatrag jer lovu sto smo platili vise necemo dobit, ali jbg kao i sve rizik posla.
  • bazooka93
    173
    nema veze igraci tipa olmo i benaccer dizu renome kluba.
  • Jurki
    23.6k
    lako je bit general poslije bitke.
    Bennacer je bila prilika koja se ne propušta
    Fan

Upravo to. Bennacer je neupitna klasa i ak mozes - ne pitas i dopeljas. To kaj su ga ozljede sjebale, na to se nije moglo utjecati.
    Da, istina, sad se moze postaviti pitanje.. koji kurac nam je on trebal?

Jbg da ga se nije dopeljalo i da je to procurilo u javnost.. svi bi se digli na zadnje noge od bijesa.. da zakaj ne dopeljati takvog igraca ak imas priliku.
  • Droljo
    26k
    A i taj afrički kurac kup se baš potrefio kad ne treba. Možda bi točno naišao u lakšem ritmu HNL-a. Jbga, nije se poklopilo.
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Bennacer je dobar potez kluba. Na kraju 1. polusezone je itekako doprinjeo. Digao je i renome kluba i nadam se da s ovim potezom cemo moci u buducnosti privuci opet takva velika imena da dođu na posudbu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.