• Progressive overload
    423
    Pazi da i ti ne popiješ tužbu
  • ShanKu
    2k
    nebitno za nas... ali Osijek nije pobijedio Istru u Puli još od 19.2.2022, tad je bilo 2-3, još je Bjelica bio trener :sweat:
  • Rile
    138
    i super datum, taman za Rijeci dat nagradu.
  • ksapi
    7.7k
    Sezona stabilizacije:

IMG-7743.jpg
  • mali M
    9.7k
    hahahhaha kakva patetika..
  • NORTE
    22.8k
    Osvojeni bodovi:
    Rožman 9 bodova u 11 kola
    Sopić 8 bodova u 12 kola
    NORTE
    Radotić 6 bodova u 2 kola.
    Još malo i prestići će ove. :grin:
  • NORTE
    22.8k
    VAR suca s te utakmice Ivana Matića čeka puno drastičnija kazna. Domagoj Vučkov kao glavni zaduženi za VAR suce do kraja sezone ne planira koristiti Matića za VAR.
  • GOAT
    5.1k
    vridilo se usrat
  • chago13
    291
    "Odnos je zatamnjen. Iako ja uvijek imam isti odnos. Međutim, Dinamo smatra da ne treba surađivati s Lokomotivom, ili smatra da to nije dobro. Ja ne vidim razlog, mislim da je Lokomotiva, uz to što je sebi radila, napravila puno i za Dinamo i za hrvatski nogomet", izjavio je Šikić.

Izgleda da je skužio da od ovih dole nema kruha...
  • Zagi
    16.1k
    Čini se da struje počinju mijenjati smjer, a Šika dobro zna da nema kruha od plivanja uzvodno.
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Evo krenuli su stakori kmecit. Sljedeci je vjerovatno Miskovic, kad zafali love dogodine
  • Peškaman
    8.7k
    Svetina je skinut s pozicije, je li se glasalo o Šikiću ili je stavljeno pod tepih?
  • Droljo
    25.9k
    Ovo mi se jako sviđa. Samo ustrajat u tome!
  • rokikaciga
    12.2k
    Gledam Sesvete Dugopolje sad (znam.) i ja sam u soku da je Gorica pruzila sansu Matijasu umjesto Zigeru. Ziger nema tih problema sa odlukama, pogotovo pod pritiskom, a Sesvete primilo 12 golova u 21 utakmicu. Sad imaju 3 utakmice bez primljenog, ovo ce biti cetvrta kako stvari stoje.

Ziger dobro rasporeduje obranu (koja je doduse beton i po imenima- Gorupec, Kulenovic, Agic i do prije 2 tjedna nas Borna Graonic), ima dobre reflekse, jako skolovan golman. Nije fantazija jer ima samo 24 godine (za golmana dosta mlado) ali imali su ga u svom vrtu i pustili da ode besplatno u Sesvete a doveli su Matijasa za kojeg mi je trebalo pola sata da vidim da je los, neskolovan golman.

Fakat mi nije jasno evo tko od struke je napravio takvu odluku
  • Dzoni
    4.3k
    Tko je zabio ova 2 gola za Sesvete, jel opet Šaranić?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet