• Crni86
    20.5k
    ovo je smjeh…. Za koji k je onda Sanchez dobio 3 ili kolko vec tekme
  • skener
    7.4k
    Zadnje informacije od petka, pak, govore da će meću putnicima za Split ipak biti ozlijeđeni Arbër Hoxha i Mateo Lisica. Njihovi problemi s leđima idu nabolje, što ne znači da će u nedjelju istrčati na teren, ali barem postoji šansa da se do nedjelje oporave. Ako ne za svih 90 minuta, onda za jedan dio utakmice. Među putnicima je i Cardoso Varela, a nema ozlijeđenog Juana Cordobe. Nisu svoju 'vizu' za Split izvadili ni mladići Noa Mikić, Patrik Horvat i Marko Zebić, od klinaca je, uz Varelu, tu još jedino Sven Šunta.
  • austrijanac
    10.5k
    Klinci igraju za prvo mjesto ovaj vikend, tak da sve ok.
  • fakin
    3.3k
    Onda je sve jasno.
    Livakovic - Galesic, Dominguez, McKenna, Vinlof - Misic, Zajc, Stojkovic - Topic, Vidovic, Beljo
  • krvaveoči
    72
    mislim da ce valincic i goda
  • Dadox
    1.3k
    svaki se računa…i onaj na terenu i onaj na klupi ili bilo gdje za svakoga tko je u zapisniku.Automatski ne igra kontra nas,a možda dobije još koju tekmu.
    Za trenere od ove godine drugačije vredi od ove sezone.Prvo su pomilovali Carevića,a sada i Garciu.Samo novčane kazne.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    361
    Jel istina da je Garcia kažnjen samo s 400,00 € i da će moći voditi ekipu u derbiju? Još jedna sramota HNS-a. Pa majku ti jebem više sam dobio ja za prekoraćenje brzine nego ovaj španjolski jazavac...
  • tp1997
    2.6k
    Topicfakin

Zašto kraj živog Bakrara?
  • Archangel
    8
    Bakrar je zamjena za Belju ili Topića.
    Mogao bi ispred Topića igrati jedino ako bi onda Topić bio zamjena za Belju
  • tp1997
    2.6k
    Ovo nema smisla. Ako moraš mijenjati Belju, Bakrara pomičeš na špicu i tek onda uvodiš Topića kao alternativu na desnom krilu.

Ne mora Topić krenuti od prve minute da bi Bakrar bio zamjena za Belju.
  • Archangel
    8
    Ali ideja je da zamijeniš Belju s odmornim igračem, a krilni napadači trče i više nego 9ke. Zamijenio bi ga s umornijim igračem.
  • tp1997
    2.6k
    U ovoj utakmici ionako Belju ne bih mijenjao osim u krajnjoj nuždi.

Nije igrao u Genku, 20ak minuta protiv četvrtoligaša u srijedu, ne fali mu snage, a u vrhunskoj je formi + tovarski stoperi su loši duel igrači.

Belji 90 minuta osim u slučaju ozljede.

A Topić je i dalje poluigrač, uz sve pohvale na asistenciji protiv Genka, dečko ima decision making nikakav
  • fakin
    3.3k
    zato kaj je kova odlaskom kulenovića odlučio da bakrar postaje 2. špica.
    i onda na desnom krilu imaš topića i lisica. lisica ne može igrati tako da ostaje samo topić-
    lijevo hoxha ne može tako da ostaju vidović i varela kao zamjena.
    galešić će gotovo sigurno igrati, ili desni bek ili stoper, ali kako je valinčić baš u katastrofalnoj formi veće su šanse da gale ide na desnog bek, a dominguez starta na stoperu.
    i ostaje eventualno dvojba lijevo vinlof ili goda, ali mislim da će vinlof ipak imati prednost.
  • Archangel
    8
    Topić je više manje beskoristan u napadačkom dijelu ali mi se čini da je defenzivno bolji od Bakrara i da duže može trčati
  • Archangel
    8
    Ja se nadam da će mali Horvat dobiti priliku umjesto Varela na lijevom krilu tamo negdje od 75 min.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.