• NVKOD
    10.2k
    Brajković nakon poraza od Rijeke: Kao da je sve bilo protiv nas

Utakmicu je komentirao Hajdukov Roko Brajković. "Teško je opisati što se dogodilo na kraju. Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, ali ne znam... Nismo imali sreće."

"Kao da je sve bilo protiv nas. Ne možemo vrijeme vratiti, idemo na iduću utakmicu. Dinamo? Neće biti lako, ali moramo skupiti glave, profesionalci smo. Bit će još puno poraza i pobjeda. Idemo u idući derbi probati pobijediti", zaključio je strijelac drugog gola Hajduka.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA a jesi tupav sinko... bome taj smrad skuri moždane stanice!
  • Crni86
    20.5k
    GARCIA: "MALO SU NAS IZVARALI, NAMA NIKADA NE BI SUDILI ONAJ PRVI JEDANAESTERAC"

Kaze trener svjetskih prvaka u dobivenim penalima…
  • gaTeDZG
    2.8k
    Ante Rebić: "Prvo bih čestitao Rijeci i htio bih vam ispričati anegdotu prije utakmice, dok smo bili u tunelu. Majstorovićevu sinu sam kum na krštenju i govorim mu: "Pajdo, jedini koji može usrat ovu utakmicu je "ovaj tu" i pokazujem mu na suca. Zašto? Jer već neki put zaredom ili je nedovoljno kvalitetan ili je nedovoljno pripremljen, ili ima tremu, ili stvarno ne znam šta. Ali jako loše. Ne kažem da nas je sudac pokrao u nekoj situaciji, ali cijela utakmica je vođena tako loše da postavljam pitanje. Mi treniramo svaki dan, ponedjeljak, utorak, srijeda da bismo bili bolji. Zašto? Suci rade istu stvar u Hrvatskoj. Znam što rade vani, ne znam što rade u Hrvatskoj. Pa bih samo molio nekoga tko kontrolira suce i suđenje da ih testiraju na neki način. I sudac Lovrić, koji radi cirkus, realno, skoro svaki vikend, i ovaj danas, je neprihvatljivo da sudi prvu ligu. Zašto? Jer tu su djeca, Skela, Šime, ne znam ni ja, koji dođu nakon utakmice i plaču u svlačionici. To nije način da se igra nogomet i odgajaju djeca. Čestitao bih Rijeci, za drugi i treći i gol mi smo napravili individualne greške koje treba analizirati, ne krivim suce, ali ovo što se radi je cirkus. Nisam ljutit, nisam razočaran, nego jednostavno ne mogu vjerovati."

"Je li vam dovoljno da je VAR ispravio četiri njegove greške? Nemam ništa protiv dečka, ali Bože sačuvaj, evo!"

"Rekao sam i njemu istu stvar nakon utakmice, on mi govori: "Trebao sam ti dati tri crvena!". "Pa zašto nisi". Nakon prvog Ante ide u svlačionicu i to je to. Ne znam, ne razumijem, evo. Nije nas sudac uništio, nego jednostavno svojim odlukama tijekom utakmice, kriterijem u koji on uopće nije siguran. Sudi njima penal za 1-1 i pričam s Orečom i Majstorovićem da će nama u idućih sedam minuta suditi sve. I tako je bilo, možete pogledati snimku. Svaki polufaul, ne-faul je bio naš."

"Individualne pogreške kod drugog i trećeg gola može vidjeti svatko tko iole razumije nogomet, ali ružno mi je iz tjedna u tjedan voditi neke borbe sa sucima. Umjesto da su nevidljivi, oni su protagonisti svaki put, svaki put. I htio bih pohvaliti i Bela, i Čulinu, i Pavlešića, i ne znam tko mi je još sudio. Izgubili smo utakmice, neriješeno, nije mi problem rezultat krajnji, nego ta opuštenost tijekom utakmice. Ovdje je nervoza bila u tunelu. Jer vidiš da je zbunjen. Eto, toliko od mene."

"Rebića strana" u balansu, kmeči i poziva se na četiri ispravljene greške, no ne daje važnost greškama koje su previđene u njihovu korist.

ALI BOŽE SAČUVAJ, EVO!
  • NORTE
    22.8k
    Nitko nikad:

Index:
    qCmyddv.png
  • Papastrumf
    21.9k
    Realno je trebao svirati kraj nakon penala.
  • Danko
    2.9k
    Penal je bio na 13:35 nadoknade, kaj je trebo po tovarima svirat kraj i ne izvest penal?
    Za ovo se slažem, trebao je svirat kraj po izvedenom penalu
  • Noel
    19.9k

Realno je trebao svirat kraj nakon prvog poluvremena i prijavit sam sebe u ludaru ili zatvor jer nikad nije viđeno da dva igrača iste momčadi u 45 minuta imaju oproštena dva diretkna crvena i dva puta po drugi žuti karton.

Ta utakmica je trebala bit prekinuta na poluvremenu od strane saveza jer je ono jučer u prvih 45 minuta bila najgorih 45 minuta jednog sudca ikad. Trebalo je na poluvremenu spustit policiju i hitnu u njegovu svlačionu i provjerit da li je riječ o zdravstvenom problemu ili je riječ o kriminalu. Sve kaj se događalo u drugom poluvremenu je posljedica odnosno pokušaj popravljanja sranja kojeg je napravio al se još više zasro i ukopo u govna. Čisti kriminal ili je lik puko ko kokica. Još na kraju ona Rebićeva izjava ga još više ukopava u govna kao službenog sudca hrvatskog nogometnog saveza. Dečko ili je za ludaru ili za sud i zatvor.
  • austrijanac
    10.4k
    Kolega Noel je u pravu, nek odradi par kola u 1.NL i nek si sredi glavu il kaj vec jer cijelu sezonu je kriminal, te mu jos nadodaj Matica u VAR sobu i imas recept za kataklizmu od tekme.

A na to sve, ova nula od covjeka zvan Garcia, ne izvadi ta dva igraca na poluvremenu nego se igra s vatrom.
  • rioda
    14.6k

U sudačkoj nadoknadi, prije tih golova, su napravljene četiri izmjene u tri navrata. Zato vjerojatno nije sudio kraj.
  • deda
    44.3k
    Realno je trebao isprazniti box jer ono više nema nikakve veze s bakljama, atmosferom bla, bla. To je čisti terorizam. Nekog da pogodi ona raketa invalid je za cijeli život, ako ne i gore.
  • crophantom
    3.3k
    pa kad im je predsjednik kluba ujedno i predsjednik Hamasa, moraju negdje ispucati rakete sad kad je primirje u Gazi

Bakljade razumijem, stvarno zna izgledati top, zapalis, traje koju min i gotovo.
    Ali ovo, kome je zanimljivo gledati jednog drkadžiju kako ispucava raketu po raketu 5 min.
    Ko kad sam malom nećaku od 7 godina prvi put dao rimsku svijeću da puca samnom, pa mu je to bilo interesantno, ali samo minutu, nakon toga mu je dopizdilo.
  • Sync
    75
    Tovari su krali vrijeme u tih 14 minuta nadoknade s ležanjima i zamjenama pa onda i VAR provjera nakon tog penala je trajala. Meni je normalno da je pustio igru koliko je pustio.
  • rioda
    14.6k

Da, mislim da su Skelina lovili grčevi jedno tri puta u toj nadoknadi.
  • Peškaman
    8.7k
    Bilo je u sudačkoj 5 izmjena,VAR provjera penala,grčevi Skelina,slavlje nakon gola Hajduka,slavlje nakon drugog gola Rijeke, svađanje Garcie i Pajazitia s Kolarićem...
    Od faula za penal do izvođenja istog trajalo od 13:35 do 18:00.
    Drugi gol je postignut u 19:35.
  • ElDorado
    10.3k
    Kaj oni imaju? Točno se čulo neko škljocanje kod svake rakete.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.