• Crni86
    20.5k
    Hahahahahahahh jaka prica, rebic 15 faulova nakon zitog….. i nista hahahahahahahah
  • Sibirski plavac
    8.2k
    Tovarić svira faulove za Rijeku, a usput im da žuti karton.

Kakav klaun.
  • IceMan
    4k
    Vidi se da Rijeci fali jako Petrović.

On je klasični terijer koji je trkački jako dobar. I donosi čvrstinu u sredini.

Možda interesantan igrač za nas u budućnosti.
  • Benito
    1.5k
    Gojak u utrci ne bi bio brži od pionira
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    I onda mene netko uvjerava da je Tovarić "samo neznalica". Ne, nego je navijač Hajduka i kraj priče
  • wolfgang14
    3.6k
    Tovari ISTUKU riječane i ovaj mamlaz da žuti dantašu pa kaj se događa??
  • marcio amoroso
    49.5k
    Ovo suđenje je čisto ruganje.
  • emilperska
    15.1k
    A mislio sam da sam na onom derbiju na Maksimiru vidio sve od ovog međimurskog prevaranta..
  • Babangida
    153
    Znaci na kraju poluvremena rijeka ima vise zutih od blitve, kolaricu sve ti jebem govno smokljansko
  • Sibirski plavac
    8.2k
    Veselo će nam bit u nedjelju. Očekujem nekog tipa Erceg ili Bel.

Još ako nas nekim čudom pobjede kreće opet val euforije. Do nekog novog Varaždina. :snicker:
  • Gelipter
    4.5k
    Svaki put kad Rebić treba dobit drugi žuti, netko od Riječana dobije žuti zbog prigovora. Ante Licence To Kill Rebić će sad vjerojatno ostati na poluvremenu na klupi i kao da ništa nije bilo. Najtužnije je kaj će se ovo još jedno u nizu odvratno suđenje u korist ajduka jako brzo zaboraviti.
  • Noel
    19.8k
    U životu nisam vidio ovakvu pljačku u 45 minuta. Ovo je sramota svih sramota. Nemam riječi, 45 minuta kriminala. Ima li negdje netko da ovo javno osudi i zatraži sankcije?

Kaj radi komentator utakmice, kaj rade gosti i voditelji u studiju? Di vam je obraz?
  • Mlađi referent
    15.2k
    Rijeka je bolno loše odigrala ovo poluvrijeme, očekujem da će u drugom to ići u barem dvije brzine više.
  • Gringo
    755
    Možda interesantan igrač za nas u budućnostiIceMan
    Ugovor mu ističe 30.06.2026.
    Navodno odbija produljenje ugovora sa RI
  • T90d
    2.8k
    Šta će nama tek raditi u nedjelju, mi nemamo nikoga u HNS-u, a Rijeka dva člana izvršnog odbora i dobiju ovakvo suđenje. Rebić sam je zaslužio dva crvena kartona, a o ostalim oproštenim kartonima nema smisla pričati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.