• Krizy
    68.9k
    Bodovi:
    16 - Dinamo
    10 - Hajduk
  • Pacho
    15.2k

1 jaje
    180 ili 200 ml tekućeg jogurta
    2 žlice šećera
    1 vanilin šećer
    1 čep rakije može i bez tog
    prstohvat soli
    200 g glatkog brašna
    pola praška za pecivo (može i cijeli, bit će još mekše)
    po želji: limunova korica jabuka, cimet…
  • hardek
    9.2k
    Vidjeli bi njihovu statistiku da su 4 ligaške utakmice odigrali nakon utakmice u četvrtak. Uz to su imali cijelu utakmicu protiv Rijeke igrača više i zadnjih 20 min protiv Varaždina. Ne kaže se bezveze da je statistika kao bikini
  • veselko tenžera
    7.2k
    Još ako imaju više ulazaka u zadnju trećinu, dekretom bih im dodijelio ovo prvenstvo. Dodao bih i sljedeće, nije beg cicija.
  • Carrasco
    7.1k
    Dinamo je prošle godine po kreiranim prilikama trebao imati 25 bodova više
  • ElDorado
    10.3k
    Mudroseri
  • Omake
    16.1k
    velike šanse su meni jedna od gorih statističkih parametara. Velika prilika je svaki udarac s preko 0.15 xg. Tako da momčad sa 3 velike šanse može imati 0.5 xG, a može i 2.2 xG. Preporučio bih sektasima da uključe i post shot xg kojeg sada Sofa nudi, pa nek opet usporede. Možda će im bit jasnije. Npr mi protiv gorice smo imali post shot xg preko 3, iako je nam xg bio oko dva. Hajduk je imao protiv Varaždina post shot xg ispod jedan iako im je xg bio oko dva. Možda, samo možda, Dinamo ima puno bolje pucače. Jedini zaključak kojeg su iz ovog mogli donijeti je da Dinamo ima tri puta bolju obranu.

Prosječan nba igrač zabija 33% trica. Stephen Curry je na 48% u karijeri. Je li imao sreće ili je vrhunski šuter?
  • Niko1986
    5.8k
    xG je općenito statistika koju je suludo gledati na uzorku od pet utakmica. Kada se gleda uzorak od 24 utakmice, mi prema xPoints trebamo imati šest bodova više od njih (59-53). U stvarnosti je trenutačno prednost sedam bodova (54-47). Nije neka razlika.
  • Progressive overload
    412
    Ma pustiti ih ovako, neka se tješe da nemaju sreće, da su ukleti, da ih se krade... Čim će duže deluzija trajati, lakše nama.
  • Omake
    16.1k
    je li to sa footystats?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention