• rokikaciga
    12.1k
    Na pola sam i zelio bih samo pohvaliti gosta koliko je elokventan i koliko ga je ugodno slusati. Svaka cast i njemu na nastupu i vama na izboru za gosta
  • Zagi
    16k
    Ma Ljubo je uvijek odličan. Da je bar dio stalne postave.
  • GOAT
    5k
    Decki rade super posao, pa ako vam nije teško ostavite lajk i poneki komentar za bolji algoritam.

Youtube promovira sadržaj sa više angažmana gledatelja, barem tako kazu
  • DiddyGuela
    5.6k
    Najbolji gost do sada. Ljubo mi djeluje kao osoba s kojom bi na pivi mogao satima pricati o nogometu. Informiran je, zna puno toga a i djeluje mi kao netko ko se ne boji izreci svoje misljenje pa taman i nepopularno. Sjajno.
  • Crusades
    22.5k
    Top emisija. Kad bi barem Ljubo bio stalan član postave. Ili barem češće gostovao.
  • Niko1986
    5.8k
    Ima Ljubo dosta drugih obaveza teško da bi mogao svaki tjedan dolaziti, ali sigurno ćemo ga zvati ponovno.
  • Sajla
    18.4k
    s nestrpljenjem čekam prijenose sljedećih utakmica. nadam se da dinamo neće igrati protiv KurilovEca, a da su nastupi PosavEca, ŠivalEca i sl. stvar prošlosti :)
    današnji podcast je bio izvrstan, vrijeme je proletjelo. postavljate sve više standarde svakom novom epizodom :cheer:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k

Jedno tehničko pitanje. Na YT Music podcast najčešće kasni 3-4 dana. Ne znam evo kolika vam je slušanost preko toga al je ovak dosta praktično za ljude koji slušaju dok voze.

Odlična epizoda i odlični Ljubo
  • Niko1986
    5.8k
    Mislim da je to do YouTubea jer još nismo partneri pa mu treba duže da prebaci. Nikako da nas prihvate u taj program. Kome smeta jaki Zoni Dinamo Podcast?
  • crophantom
    3.3k
    Molim vas prenesite Ljubi pohvale što je ovako javno rekao da mafijaškog odvjetnika nebi nikad pustio u ložu na Maksimiru. :victory:
  • Mali Zeus
    20.3k
    Nisam sve pogledao al dio o atmosferi na Poljudu kako je najbolje prije utakmice. Umro sam

Its funny cause its true.
  • Mali Zeus
    20.3k
    Mislim da je to do YouTubea jer još nismo partneri pa mu treba duže da prebaci. Nikako da nas prihvate u taj program. Kome smeta jaki Zoni Dinamo Podcast?Niko1986

Vidiš kolko je udruga jaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.