• IceMan
    3.9k
    Kakva utakmica Dortmund Bayern.

Kažu smiješna bundesliga al već odavna takav nogomet i tekmu nisam gledao
  • Crni86
    20.3k
    pogledo drugo poluvrijeme, kao da gledas futsal, konstantno se nesto zbiva, samo se trci s jednog gola na drugi.

Dugo nisam gledo tako dobro utakmicu gdje se napokon forsirao nogomet.
  • Big Daddy
    1.7k
    To kazu „strucnjaci“ koji nogomet prate preko teleteksta
  • Sibirski plavac
    8.1k
    smiješna bundesligaIceMan

Te "fore" oko bundeslige i ostalih liga 5 koje nisu premier liga su prvi pokrenuli upravo englezi i navijači njihovih klubova širom svijeta. Ima i u ostalim ligama 5 top nogometa, top atmosfera, top stvari, ali ovima je sve to bezveze, "farmerski", amaterski i slično. Rugaju se drugim ligama da ljudi širom svijeta prate samo tamošnje derbije dok premier ligu kao "prate sve", a istina je takva da i premier ligi u svijetu imidž i zaradu donose upravo njeni derbiji ovih najjačih ekipa, a ne tekme malih. Nisam baš siguran da neki ogroman broj ljudi u svijetu gleda npr. fulham-brighton u odnosu na kaj ja znam, npr. werder- gladbach.

Btw, da ne bi ispao hejt, i meni je premier liga najdraža, ali njeni fanovi toliko vole srat po ostalim ligama i njihovim klubovima da je to strašno.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Premier League je imala i imat će tu prednost engleskog jezika i lakšeg praćenja sadržaja oko iste, a ono gdje je napravila iskorak naspram drugih je taj sistem ravnopravnije raspodjele novca koja je dovela do toga da čak i onaj 15ti premierligaš sad ima više novaca od svih osim PSG, Real, Barca i donekle Bayern, iako i Bayern ovisno o sezoni ovisi o stanju njemačkog gospodarstva
  • NerminB
    1k
    Sta ja znam, x puta sam gledao utakmicu premier lige koja je mrtvi smor. Totalno neosnovane tvrdnje da je bundesliga farmer liga..
  • Sajla
    18.4k
    gol od jučer s utakmice Parma - Cagliari. ne viđa se ovo svaki dan!

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/1rgj5dn/parma_01_cagliari_michael_folorunsho_62_great_goal/
  • NORTE
    22.7k
    gol od jučer s utakmice Parma - Cagliari. ne viđa se ovo svaki dan!

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/1rgj5dn/parma_01_cagliari_michael_folorunsho_62_great_goal/
    Sajla

Bakrar za imućnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.