• Sajla
    18.4k
    Stvarno misliš da bi netko platil prava za ovu smiješnu i poluamatersku ligu?Noel

stavil sam upitnik na kraju rečenice jer je to pitanje, a ne mišljenje.
    ako si ga pročitao, vidio si da je netko uspio onima koji prenose nogomet u Hrvatskoj uvaliti prijenose 24., 26. ili 28. lige u Europi, pa sam postavio pitanje ima li kod ovih kaj daju 11-12 mil eura godišnje netko sposoban da vrati dio tih novaca i unovči 20. ligu u Europi ili su samo sposobni platiti prava da bi prenijeli Hrvatima oduvijek zanimljivi derbi Hermannstadta i Farula. ima ljudi koji kupuju prava na utakmice smiješnih poluamatera, samo me zanimalo jesu li zaduženi isključivo za kreiranje TV programa u Hrvatskoj ili se takva pogreška potkrade urednicima u još kojoj zemlji.
  • pešća
    1.1k
    Ne znam je li ovo smiješno ili tragično da se ikakve utakmice Osijeka nazivaju derbijima i time se ispucava kvota pravih derbija koji su se mogli prenosit.

Jedini derbi Osijeka može bit utakmica sa Vukovarom, pravi derbi za opstanak iliti slavonski derbi. Trebalo se to prenosit ovaj vikend, najzanimljivija tekma za popratit.
  • Pacho
    15k

Kaj je najbolje, koliko znam, ja ni ne mogu na legalan nacin gledati Dinamove HNL utakmice, jer ne nude nikakav paket za inozemstvo. Tako da su mi jedine opcije nesto ala Bembara ili opskurne streaming stranice na kojima iskace 100 reklama za kladionice i napaljene Ukrajinke koje se igrom slucaja bas nalaze na 2 kilometra od mene u Kolumbiji i hitno traze penis za polizati. Srecom, razni adblockeri sve to blokiraju, ali ipak je za kurac u usporedbi s Bembarom.

Srecom, Euro utakmice mogu gledati kao covjek na jednoj americkoj aplikaciji.
  • rioda
    14.4k

Jel tebi tamo radi Max TV to go ili HRTi?
  • Tranzicijski Napad
    1.3k

Zasto te to iznenaduje? Kaj nije sapit urednik sporta
  • Ivdzo11
    9.3k
    Hajduk gradi kamp na atraktivnoj lokaciji! Stigla potvrda, Bačić stao iza velikog projekta
    Grad Split priprema urbanistički program i dodjelu zemljišta, a postupak bi mogao završiti u nekoliko mjeseci
  • Pacho
    15k

HRTi sam jednom davno probao i nije funkcionirao kako spada. Za ovo Maxovo nisam 100% siguran. Jednom sam probao uz pomoc VPN-a (HR) uzeti pa nije funkcioniralo. Budem opet provjerio, hvala.
  • Droljo
    25.7k
    HRTi sam jednom davno probao i nije funkcionirao kako spada.Pacho

Kak to? Ili radi ili ne radi jebiga.
  • rioda
    14.4k
    Meni je Max TV to go npr u Engleskoj radio, ali sam ga morao pokrenuti sa svojim mobilnim internetom, i tek onda prebaciti na wifi. Kad sam otvarao preko wifija onda nije radilo
  • Pacho
    15k

Prikazivalo mi je samo Mir i Dobro i Plodove zemlje :grin:

Zajebavam se, ne znam ni da li to jos postoji. Koliko se sjecam, dalo mi je da se registriram, ali sam dobijao neke error poruke kad god bi probao nesto gledati. Ali kao sto sam rekao, to vec par godina nisam probao.
  • Pacho
    15k
    Ako sam dobro skuzio, drzava orjuni daje zemljiste za kamp?
  • Noel
    19.6k
    stavil sam upitnik na kraju rečenice jer je to pitanje, a ne mišljenje.Sajla

Shvatio sam, zato sam ti odgovorio sarkastičnim protupitanjem.

netko sposoban da vrati dio tih novaca i unovči 20. ligu u EuropiSajla

Taj netko "sposoban" bi trebao bit ultra sposoban i vješt da ovaj odron od lige unovči. Ne vidim način kako da netko proda nekome vani HNL prvenstvo? Kaj mu može ponudit? Usiljenu, naštimanu neizvjesnost? Odvratan, spor, zastarjeli poluamaterski nogomet? Orunjale i raspale stadione i infrastrukturu iz pretpotopnog doba? Čovjeka koji sa krova kuće mota oldhodbourn i prati utakmicu? Očajno suđenje na razini Alan Forda? Paklenu atmosferu Lokomotivnih i Belupovih utakmica sa 100injak gledatelja?

Neznam, jedini način da netko ovo možda proda vani je da nagovori neki naš klub da dovede ultrapopularnu zvijezdu i ikonu indijske, iranske, pakistanske ili slične lige i da ovi tamo naprave prosvjed u svojoj državi jer žele u svojim domovima gledat kako njihov nogometni mesija u dresu Slaven Belupa trpa Hajduk dok cijeli poljud fučka i stenje 90 minuta i dok neki indijski cmrečnjak svršava i mitomanskim urlikanjem uvjerava publiku preko tv ekrana da je njihov mesija srušio najveći klub u Europi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet