• Netkos
    98
    Napisali na Indexu da nije bio u avionu.
  • Maximo
    861

Navodno se nešto zakačio s trenerom na tečnom engleskom
  • ElDorado
    10.2k
    Koji k…. sad pise da nije ozljedjen. Ne kuzim te nase kemije
  • Fan
    2k
    Mogu bit 3 stvari: ozljeda, svađa sa trenerom ili transfer (MLS valjda).
    Znat ćemo sigurno kad se situacija riješi, prije toga ne vjerujem.
  • Orc123
    15.2k
    Da je losa forma onda bi bio na klupi! Moze biti ozljeda ili transfer. . .
  • Dzoni
    4.2k
    Samo da nije isto što je radio s Vinlofom na jesen..
  • rakurs
    2.7k
    Ma kakav transfer, pa to bi bio svjetski pucanj u nogu. Vjerojatno neka ozljeda zbog koje se nije htjelo riskirati. Kakav god da je trenutno, Dominguez nam u HNLu donosi ono što niti jedan drugi stoper ne može, a situacija u HNLu je daleko od razriješene. Uz to, sumnjam da se njemu u ovoj fazi karijere ide u MLS.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    kako sam ja skužio on sam kaže da nije ozljeđen
  • rioda
    14.4k

I Hoxha je tako govorio
  • Orc123
    15.2k
    Ako je Kova pao pod utjecaj medija i ako mu novinari moraju sugerirati tko ce igrati a tko ne onda si nek sam da otkaz. Samo ga nek zabiju za klupu pa cemo na ljeto prodavat po diskontnoj cijeni sve sto iole valja da bi pokrili proracun umjesto da istrpis ako treba i malo vise igraca koji ti ima najvecu preprodajnu vrijednost uz Valincica koji isto tako ne igra bajno pa ga se trpi i mora se!

Sergi je bio beton u HNL a nek se svi zapitaju zasto smo tako za kurac u Europi. To sigurno noje razlog jedan ili dva igraca, razkog je losa igra, losa priprema od strane trenera i strucnog tima.

Nekad ti treba i malo srece. Npr. Da smo u VZ primili onaj prvi gol koji se prima u 9 od 10 puta sad bi pricali da je Galesic cuvao zrak, a 2 igraca VZ ostali sami na lopti. Sad nitko nije spomenuo uopce to. Svi grijese ali kad mi u HNL nismo imali nikakvih, ni najmanjih peoblema s obranom.
  • rioda
    14.4k
    Ako je Kova pao pod utjecaj medija i ako mu novinari moraju sugerirati tko ce igrati a tko ne onda si nek sam da otkazOrc123

Da, sigurno ga je ostavio u Zagrebu zbog medija
  • Orc123
    15.2k
    ne, nije zbog medija, ali kad ti svaku presicu spominju zasto igra ovak, zasto igra onaj onda se i zapitas, pogotovo kad nemas nikakvog iskustva vođenja vecih ekipa kao sto nema Kova.
  • prefontaine
    7k
    Iz prve ruke imamo razgovor trenera Kovačevića i Sergi Domingueza.

Kovačević: Sergi, nešto sam čitao portale i komentare ispod onaj tih članaka. I ljudi kažu da si loš, da bi trebao na hlađenje. Pa eto, da znaš, neš igrat ovaj protiv Genkta.

Dominguez: No te entiendo, entrenador.

Kovačević: Sandro, šta kaže?

Bloudek: Šefe, kaže da vas ne razumije.

Kovačević: Ne razumiješ, je li? Ne razumiješ?! E sad ćeš ostat u Zagrebu, neš ići uopće u Belgiju. Eto ti sad. Pa ćeš valjda razumijeti drugi put. Sandro, reci mu neka vadi kofere iz autobusa.
  • IstinaZaDinamo
    2.3k
    A i vi u svasta povjerujete...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention