• Orc123
    15.1k
    osim kod gola za koji nije glavni krivac je imao sigurno 3-4 ciscenja kriticnih situacija....volio bi vidjeti njegove brojke i statisticke podatke s utakmice.....

Doslovno osim toga kod gola gdje nije glavni krivac jer nije njegov igrac zabio gol on nije imao ni jednu gresku.....
  • Crni86
    20k
    Meni je prvih 15-20 minuta u predaji lopte bio nesto slabiji, ali nakon toga po meni dosta dobar. Spasio je dosta opasnih situacija, isao je bas na glavu.
  • ShanKu
    2k
    Oke sad gledam objektivne ocjene, očito u sredini i na bekovima nismo postojali danas... stoperima tu nemamo kaj zamjerit
  • joesimunic
    58
    Napisao si 30% komentara na ovoj temi, branis ga kao da je u najmanju ruku reinkarnacija Van Dijka… Daleko od toga da Domi nije eksponent za buducnost ,ali u europi za sada jako ne dokazan ,a cak i protiv istre je bio dosta los kada ga je kova vadio na poluvremenu jer mu je visio drugi zuti jer se nije mogo nosit s Prevljakom bez faula.
    Smeta mi kod njega sta nekad forsira iznosenje lopte pa napravi krivi pas ili mu oduzmu loptu iz koje nam ne rijetko protivnici rade kontre ,a s druge strane par puta moze mirno ili vratit golmanu ili dodati scotu a on panicno izbija u aut. Danas je imao i par losih obrambenih reakcija, evo najurezanija mi je kad je ispo ko ratkapa pa ga je Misic spasio s odlicnim uklizavanjem.
    Isto tako mislim da mu fali brzine i agilnosti, evo bas u toj situaciji koju sam naveo Misic je izgledao ko Usain Bolt pokraj njega.
  • ShanKu
    2k
    Mišić ne treba zabit iducih par mjeseci, kupio me tim uklizavanjem :lol: :fire:
  • Orc123
    15.1k
    hahahahah vidim, strasno se razumijes u nogomet....u toj situaciji gdje je Misic uklizao sro je Dominguez pogrijesio? Ili je kriv sto je kisa lijevala i natolila teren pa se mozda radi toga poskliznuo?

Ajd ovo je smijesno vise, daj konstruktivnu kritiku ali ovo? Sta covjek kriv sto se poskliznuo po ovom terenu, na 45m od gola? Razumio bi da je krivo procijenio, ispao u nekom duplom pasu, da nije pokrio ali ovo mu zamjeriti moze samo netko tko nije nikad stao na mokar travnjak....koliko luta su danas peoklizali igraci na terenu? Kolko puta u izglednim situacijama? Daj molim te, popusti me.....
  • Orc123
    15.1k
    Screenshot-20260219-230540-Sofascore.jpg

Ako je ovo katastrofalno za igraca od 20g u Europskoj utakmici onda sljedece sezone ocekujem obranu u postavi Hakimi, Gabrijel, Gvardiol, Teo Hernandez!
  • joesimunic
    58
    nisam fan sofe mislim da nekad bezveze bacaju te ocjene ,a i statistika nije jedino mjerilo.. po sofi je danas hoxha bio drugi najbolje ocjenjeni igrac u obije ekipe ,a to je stvarno nemoguce
  • Orc123
    15.1k

Screenshot-20260219-234620-Instagram.jpg

Screenshot-20260219-234729-Chrome.jpg

Imas pravo, gdje god da ga se pohvali to se ne treba uzeti u obzir. Cak i kad to napravi jedan on najboljih skauta na Svijetu ili kad ga se proglasi za najboljeg mladog igraca lige....to sve neznalice i panjevi.....nista to nije relevantno ko ni sofa....tak je, bravo.
  • joesimunic
    58
    zapalio si se bezveze, izvalcis mi rijeci iz usta, niti sam rekao da je iko neznalica, niti da je panj, niti da nemas pojma o nogometu jer nemamo isto misljenje kao sta si ti meni reko, a niti da je Domi najgori igrac na svijetu nego da treba jos sazrijevanja puno i da nije igrac vrijedan 10 mil trenutno, a sta se tice ove dvije slike prvoj relevantnost odmah skida to sta je na njoj kruselj 7 ,a MVP 10 znaci smijesno, a za drugu da je s razlogom stvaljena statistika samo iz hnla, gdje nema statistike kao npr. da ima najvise autogolova ove sezone u EL.
  • Orc123
    15.1k
    inace nogomet se prati pausalno pa par losijih utakmica odmah ponistava sve dobro do tad....ali ne cudim se....tako Joska Engleski mediji ispljuju, iscipelare kritikama ali naravno vec sljedece utakmice im se posere u usta, pa im je onda Bog, Otac.....
    Kvalitetu i klasu ne mozes ignorirati. Gledaj si samo Josipa Sutala u Ajaxu.....tamo su ga mediji pribili na kriz a slozit cemo se da je Sutalo vrhunski stoper, stoper za najbolje klubove....
    Sergi je klasni stoper, a kolko nam vrijedi cemo tek vidjeti kad ode u nekom vecem transferu van...Boban je sam rekao da za Sergija ima najvise ponuda, a to nije bezveze.....nisu ljudi glupi.
  • hardek
    8.9k
    Sergi je odigrao loše prvo poluvrijeme i fantastično drugo poluvrijeme. Čini mi se da je puno bolji u situacijama gdje zadnja linija stoji visoko i ekipa je u kontinuiranom napadu. Torrente je naprimjer totalna suprotnost, vrhunski stoper za niski blok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet