• Sajla
    18.3k
    Toplak je 15 godina mlađi i ima više staža kao komentator nego Rajko Magić, pa bih da odlučujem u Osijeku svejedno radije molio Magića ili Iliju Lončarevića da se vrate iz penzije i probaju spasiti opstanak.
  • Danko
    2.9k
    Jel moguće da je dobio 1 utakmicu!?

IMG-20260224-111930.jpg
  • NORTE
    22.7k
    Jel moguće da je dobio 1 utakmicu!?Danko

HnsŽV!
  • rokikaciga
    11.8k
    To je po defaultu za crveni karton. Ici ce na komisiju ako se ne varam
  • Droljo
    25.6k
    To smo već derali. Jedna se automatski piše pa nakon zasjedanja velikog doma hrvatskog nogometnog saveza sektor HNL se dopiše...
  • rakurs
    2.7k
    Tako je i za Majstorovića pisalo skroz do utakmice s nama pa nije mogao igrati. Dobit će dvije, to svakako mora, eventualno tri.
  • blue heart 72
    3.2k
    Iskreno za pljuvanje, bi davao bez obzira o kojem (čijem) igraču se radi, davao fiksno 5 tekmi.
  • Zagi
    15.6k
    Ici ce na komisiju ako se ne varamrokikaciga
    Kada? Nekak si mislim da su baš u ovo vrijeme zauzeti i da bi moglo trebati jedno 3 tjedna da donesu odluku...
  • rokikaciga
    11.8k
    Ne znam kada ali i Layec je podrzao crveni i rekao da je ovaj hraknuo Rijekinog igraca tako da cvrsto vjerujem u vecu kaznu od minimalne od 2 utakmicd
  • Zagi
    15.6k
    Jasno je da će dobiti više od jedne ali nisu li pri nekoj od Livajinih retardacija (ne sjećam se više jel to bilo za freze i traktore ili drzanje za međunozje na Opusu) manipulirali oko tajminga kada će mu se suspenzija aktivirati da bi minimizirali štetu za tovare.

Pa je kaznu odrađivao zadnjih par kola kada je prvenstvo bilo riješeno i superkup (koga briga).

Da nebi ispalo "ajd nek odmori sada jednu, pa nek odigra derbi i onda ćemo ga kazniti sa još ove dodatne tri slabe tekme ... "
  • rioda
    14.3k

Ako se dobro sjećam, dali su mu kaznu, ali je žalba odgađala primjenu ili nešto takvo...
  • Zagi
    15.6k
    Tak bu onda i sada.
  • ElDorado
    10.2k
    Jel sam samo ja lud ali jebote ove usrane SN nas od utorka počinju jebati sa sastavom tovara za sljedecu utakmicu u nedjelju. I tak iz tjedna u tjedan.
  • Zagi
    15.6k
    Pa bar na SN nemaš taj problem. Filtriraš HNL>dinamo i 99% njihovih vijesti ne postoji.
  • Kruno
    1.3k
    Nažalost svi mediji tako.Kad igramo europu budemo na zadnjoj rubrici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet