• blueslavonija
    149
    Pepelnica i Veliki petak jedini su dani u godini kada Crkva propisuje strogi post i nemrs. Pepelnica je početak korizme a Veliki petak tehnički i nije korizma jer ona prestaje s Velikim četvrtkom a petak je onda prvi dan Vazmenog trodnevlja. vrlo jasno jelda :rofl:
  • Mr Anderson
    17.9k
    ljudi samo da podijelim info koju ja nisam znao do ove godine.
    nisam neki rimokatolik za uzor ali se trudim. jeste znali da se nedjelja ne broji u korizmene dane ?
    blueslavonija

Ja sam slučajno znao za to pa sam jučer popio pivu na stadionu. Iako bi bilo bolje da nisam obzirom na kvalitetu.
  • deda
    44.1k
    Baš je neka crvenkasta vodica bila.
  • Paulie
    795

nakon prvog gola imala je okus po naboljem paulaneru
  • NORTE
    22.7k
    Pisao je netko tu da Grad planira graditi produžetak Vukovarske od Svetica skroz do obilaznice Sesveta iza Novog Jelkovca.

U istom planu vidim da su zamišljenje još dvije vrlo važne ceste za istok grada:

• Izgradnja nove ceste iza Kauflanda/Petrola Branimirova do Ulice Grada Gospića.
    • Izgradnja nove ceste od Spara Branimirova (Škrnjugova) do Slavonske (novi podvožnjak ispod pruge).
  • miro
    8.5k
    Te 2 ceste bi puno značile za komunikaciju sjever-jug, ali bojim se da to nećemo dočekat još 10-ak godina, odnosno kad se budu rješavala pitanja Kampusa Borongaj i novog centra za gospodarenje otpadom u Resniku
  • Sajla
    18.3k
    bojim se da to nećemo dočekat još 10-ak godinamiro

čitao sam nedavno o planovima za park u Novom Zagrebu koji bi trebao zahvatiti površinu od 70ak hektara i nalaziti se na prostoru između Super Andrije i Mamutice. nešto što se u urbanističkom planu nalazi još od 1971. godine. pet i pol desetljeća... tak da čekanje na cestu 10 godina izgleda kao treptaj oka :meh:
  • NerminB
    987
    Pepelnica i Veliki petak jedini su dani u godini kada Crkva propisuje strogi post i nemrs. Pepelnica je početak korizme a Veliki petak tehnički i nije korizma jer ona prestaje s Velikim četvrtkom a petak je onda prvi dan Vazmenog trodnevlja. vrlo jasno jelda :rofl:blueslavonija

Manje vise :rofl: Kakav god da je post, dobar je. Da se tijelo i glava ociste od otrova.
  • Dr Hofmann
    5k

Nisam dugo ovu ,,budalu" gledao, baš sam se pošteno i od srca nasmijao. Remi je legenda
  • serbus
    5.8k
    Evo baš čitam da su MPT i Ruže na trgu pjevali besplatno rukometqšima a naši domaći Zaprešić boysi uzeli 5000eura na dočeku.

Moje pitanje je više treba li zvati pjevače koji se tako grebu za lovu na "narodnom veselju" proslave medalja za državu?
    Ako doček rukometaša,nogometaša itd smatraju poslom za koji žele lovu ja takve ne bi zvao. Nastup na trgu je prije svega čast i ponos a ne vrijeme za berbu.
    Kaj vi mislite treba li plaćati izvođače na dočecima ?
  • Dzoni
    4.1k
    Treba, neovisno kako se zovu jer su uložili svoje vrijeme, a zajedno sa svojim timom i novac da bi se održao koncert
  • jedan u nizu
    17.6k
    Pisao je netko tu da Grad planira graditi produžetak Vukovarske od Svetica skroz do obilaznice Sesveta iza Novog Jelkovca.

U istom planu vidim da su zamišljenje još dvije vrlo važne ceste za istok grada:

Izgradnja nove ceste iza Kauflanda/Petrola Branimirova do Ulice Grada Gospića.
    Izgradnja nove ceste od Spara Branimirova (Škrnjugova) do Slavonske (novi podvožnjak ispod pruge).
    NORTE

Ovaj prouzetak Mandlove je sasvim izgledan. O njemu se pricalo vec neko vrijeme i dosta je aktualno, tako da za to vjerujem da ce se ostvariti.

Za spajanje Branimirove sa Slavnoskom prvi put cujem.
  • NORTE
    22.7k
    Za spajanje Branimirove sa Slavnoskom prvi put cujem.jedan u nizu

Nalazi se u istom planu kao za produženje Vukovarske na istok.
    Branimirova-Slavonska je logična stvar, prazan zeleni pojas, pretpostavljam da je podvožnjak ispod pruge realniji od nadvožnjaka.
  • Kumerle
    2.5k

Riječi ti se pozlatile. Valjda će se to jednom realizirat jer je plan star 20 godina cca.
  • masacusec
    7.3k
    Sve je to divno i krasno gledati istok grada kako prometno-građevinski ekspandira i širi se, međutim, kako sam odrastao na zapadu grada; lobiram, drukam i nadam se realizaciji produžene ulice Črnomerec od Tomislavove ulice na sjeveru pa do mosta preko Save do Jadranske avenije. Trenutno to je SF, jer nije ishođena ni lokacijska dozvola, a kamoli kasnije, kroz dokazivanje pravnog interesa, rješavanje imovinsko-pravnih odnosa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.