• Krizy
    68.4k
    Slazem se. Kvalitetan tekst pa da ga podijelim cijelog. Sve sto se treba reci o Kovi stoji u ovom tekstu.

Kovačević kao da ne razumije Dinamo.
    DiddyGuela

Čovjek prepisao mojih posljednjih pet postova što se tiče statistike, to je ono što znam. Sigurno je i od ostalih forumaša preuzeo. Vjerojatno dodao par svojih gluposti, nisam čitao detaljno.
    Još jednom bravo za hrvatsko novinarsko.
    Smijurija od novinara i smijurija od portala.
  • Crni86
    20k
    ne podnosim ga zadnje vrijeme, znam procitat da jer volim procitat tekstove ljudi s kojima se i ne slazem da bi vidio neku drugu stranu i prosirio razmisljanje.

Ali u ovom tekstu se s njim slazem. I to je ono sta muci vjerojatno 90% navijaca. Nije sramota, nije grehota zgubit ali ljudi ne vide da s ovim trenerom moze bolje u europi pa onda ispada kak ti neka drama.

Ne uzimam ga kao nesto relevantno, ali je jako lijepo u tekst sastavio ono sto upravo i ja mislim o kovi u europi.
  • cibona
    7.9k
    Jedan od zadataka je bespogovorna poslušnost. Drugi zadatak je očito manjak samokritičnosti.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Kad čovjek nema nikakvu predstavu o onome što se dešava na terenu , nikakva taktika i pristup poput najveće kukavice. Meni me ni iznenadilo da nije znao da mu Beljo ne igra u revanšu jer mu je to bio drugi žuti karton . Jer da je znao ,gubiš doma i ideš na sve ili ništa ,ubacuješ bakrara u igru i da Belji samo vreba u 16 . Jer ono što napraviš ofanzivno je sad ,doma dok imaš Belju . Ovako smo primili još jedan bez da smo napravili išta pred njihovim golom. I sjebao si bilo kakvu šansu za revanš . Ubio utakmicu izmjenama
  • Zagi
    15.5k
    Rek'o ajd, da dam priliku Ničoti. Kao kvalitetan tekst.

Prve dvije rečenice:
    "Možeš izgubiti utakmicu, možeš upasti i u krizu i gubiti jednu za drugom. Možeš izgubiti i čitavu sezonu, ali nikad ne smiješ izgubiti pobjednički mentalitet i ugled."

Ok, preskačem nastavak. Nemojte me zajebavat, kaj je to? Di je glava Tomo?
  • rokikaciga
    11.6k
    "Mozes bit luzer ali nemoj izgubit pobjednicki mentalitet"

Ok.
  • Crni86
    20k
    a dobro ti si sad ocekivao da tomo preko noci postane shakespeare :lol:

Ovo mu je cak jedan od smislenijih tekstova, a razlog je vjerojatno kaj je 80% prepisano sa zone
  • Zagi
    15.5k
    a dobro ti si sad ocekivao da tomo preko noci postane shakespeareCrni86

Nisu problem njegove stilske figure ali kada mi počneš sa očuvanjem pobjedničkog mentaliteta kroz serije poraza... Nema tu mozga.
  • emilperska
    14.9k
    Jucer generalno to i nije bilo toliko loše. I onaj zadnji susret s Genkom doma nije bio bolji što se dojma tiče.

Ono što me smeta je kao da nismo znali da su ovima ti brzi protuudari najjace oružje i da brzinom lome ekipe, a mi smo fkt spori. I onda kao da su svi šokirani na terenu (pogledajte reakcije tijela) U JEBOTE KAKO SU NAS ISKONTRIRALI.

Druga zamjerka je uvođenje Varele dok smo bliže bili mi drugom golu, nego oni trećem.

Nadam se pobjedi u Varazdinu. Beljo 90+ min jer ga nema u uzvratu i idemo dalje.
    Mislim da necemo proci Genk, ali ako bi u 60.minuti vodili s 1 golom, ovi su mlada ekipa, usrat ce se.
  • Laugreano
    5.3k
    Znaci ti tvrdis da mu Boban diktira sastav?
  • mali M
    9.6k
    jao nemoj mu davati poticaje.. ja sam se suzdržao prije par stranica, opet će reć da on ništa ne tvrdi nego da daje svoje mišljenje.
    Kad ga pitaš koja je Bobanu korist od Kovine poslušnosti nezna objasniti.. Ja bi razumio da pričamo o ljigavoj glavi koji je trebao trenere poslušnike da mu stavljaju u momčad djecu kako bi ih preprodavao i imao financijsku korist, ali pričamo o Bobanu koji nema apsolutno ništa od Kovine "poslušnosti"...
    Evo neka nam frajer napiše jednu jedinu korist koju Boban ima od "poslušnika" Kove?
  • Crusades
    22.2k
    Evo neka nam frajer napiše jednu jedinu korist koju Boban ima od "poslušnika" Kove?mali M

Nema nekoga tko će mu proturječiti. Može provoditi diktaturu bez otpora.
  • mali M
    9.6k
    Nema nekoga tko će mu proturječiti. Može provoditi diktaturu bez otpora.Crusades

:lol: al ostaje opet moje pitanje "zašto?"... pa svaki normalni zaposlenik neće ulaziti u konflikte sa direktorom firme, što je tu "poslušno"? A diktatura... a čuj to čak mogu i prihvatiti, šuška se po kuolarima kakav teror radi Boban po hodnicima Dinama... :lol: Opet stoji pitanje "zašto?".. koju to diktaturu Boban provodi? super su mi ljudi koji imaju "optužbu" ali je nemogu argumentirati.. bar da kaže jer je vidljivo iz toga i toga da je Boban diktator ili da je vidljivo iz toga i toga da mu je zbog toga potreban poslušnik.. zapravo to bi bio argument pa mislim da je to iluzorno očekivati...
  • hanibal
    85
    ako vidiš da u njemu čuči bijelica ili možda i klop ispravi me
  • cibona
    7.9k
    Ne.

Ali Bobanu sigurno više paše kovačevićev negoli bjeličin karakter.

Pozdrav i za malog m, jesam li i dalje ljevičarki lažov i troler ili sam pak sada progredirao i postao antibobanovac?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.