• K3p
    411

U teoriji točna konststacija...U stvarnosti tek malo bolji od očajnog hoxe danas. Ni jedan ni drugi nisu za prvu postavu ukoliko želimo na stare staze
  • Crni86
    20k
    nas jedini gol je jedino njegova zasluga. Mislim da je prestrogo reci da je bio malo bolji od hoxhe.

Slazem se da je limitiran, ali ako nam je on danas bio najbolje krilo na terenu. Trebaju se zapitat apsolutno svi od sportskog sektora do igraca.
  • emilperska
    14.9k
    RH ili ti RH + HRHB pravo krilo nije izbacila od Perišića i Oršića (proigrao na najvišoj razini s 26).
    Sve priče kao Ivanušec, Majer, Pašalić, Vlašić su neke improvizacije ili kao Brekalo neka nedorasla rješenja.

U kontekstu GNK Topića moramo istrpiti. Kao što moramo Domingueuza i Vinlofa.
    Dečko ima krive paseve, ali ima i prodor gdje naniza obranu Genka i asistira Belji. Nečeg u njemu ima. Treba ga istrpjeti i raditi da ide prema Oršić, a ne Špikić verziji jer je tanka granica.

Imajte na umu u kontekstu budzeta da je Topić de facto besplatan bio i da se prije 3 mj razmatralo hocemo li ga dati Slavenu ili Olimpiji na PLAĆENU posudbu. On još nema ni 22 godine. Samo je godinu dana stariji od Domingueza koji je od 9 europskih utakmica griješio KARDINALNO u njih 7, ali se njemu stalno gleda kroz prste i baca forumska drkica na njega.

Stanimo na loptu. U kontekstu svega na pocetku sezone i Dominguez i Topić nadmašuju očekivanja.
  • CastAway1986
    5.4k
    Korektna utakmica ali Topic je po obicaju jedan od najpljuvanijih igrača ,novi Pedro iliti novi Špikić ,jbg neki su zasticeni poput velebitske degenije pa im se greske i lošije utakmice ne smiju ni spominjati..

Prema procjeni djela forumske struke kad se rješimo Kovačevića i Topića igrat cemo u najmanju ruku kao Barcelona..
  • bazooka93
    144
    ma bolje i njega trpit kao rezervu/rotaciju i usput izgradit ga i prodat za neke novce nego recimo Emrellija za 500K godisnje.
    Racunica i vizija jasna sinoc kao da mu je falilo samopouzdanja mora brze razmisljati i riskirati.
  • Droljo
    25.4k
    Probat ga lijevo stavit. Nek prođe i nabaci kad ne zna dodat na 3 metra...
  • rokikaciga
    11.6k
    Mislim da previse razmislja i onda usere sve. Zadnju utakmicu je nakon poluvremena usao bolje u igru, brze je reagirao, vise igrao na instinkt. I bilo je bolje, tako treba i ubuduce igrat - na instinkt.rokikaciga

Vidlo se jucer da je pod zadrskom nekakvom, valjda da ne pogrijesi i onda pogrijesi jer previse razmislja. Bio je jedan prodor prema 16ercu i onda je mogao podvaliti Belji(?) ali je zastao na milisekundu i vec su ga igraci Genka stisnuli i morali smo resetirat napad.

Kad se opustio, igrao na taj jebeni instinkt kojeg ima na bacanje, se vidjelo da moze i rodio se predivan prodor i asistencija Belji.

Defenzivno jako odgovoran kao i inace. Jucer jedan od boljih.
  • Paggini
    76.3k
    Vidlo se jucer da je pod zadrskom nekakvomrokikaciga

Čini mi se da ima klasični sindrom igrača koji je od nikuda došao odjednom do nekuda. Igrao je bez presinga svaki put kad je ulazio i stvarno je igrao odlično, ali nitko ga nije gledao kad zajebe jer ono, Topić, treće desno krilo.

Ali je svojim igrama i obranom, uz Lisičinu nesretnu bolest, došao do pozicije da počinje utakmice. E sad je to druga priča, nije više simpatično desno krilo koje se trudi pa šta bude, nego se očekuje od njega X puta veći doprinos i mislim da on to sam najviše osjeća i igra pod konstantnim strahom da nešto ne sjebe u napadu. To se najlakše vidi po selekciji šuteva, stalno odgađa iako ima poziciju i prostor jer čini mi se da u sebi instinktivno valjda misli da nije to ta pozicija i da će sjebat i guraj još i još i izgubi loptu.

Bakrar s druge strane čim dobije loptu ima u glavi šta će napraviti i ne jebe živu silu ako je odlučio opaliti po golu, recimo. To treba Topiću.
  • Crni86
    20k
    po meni smo zapravo pali/stali kad su izasli on i stojkovic.

Ta desna strana s njima dvojicom je jedina nesto stvarala. Kad su usli lisica i soldo, ugasila se nazalost i ta strana.
  • Orc123
    15.1k
    Na Lisicu je opce glupo racunati ove sezone....polako ga dozirati da bi na ljeto usao potpuno zdrav i spreman. Na ljeto nam svakako trebaju 2 krila jer i Lisica i Topic nisu kapacitet za to. Nije Topic los, ali to je ono od 16. Do 23. Igraca....Nama treba krilo koje moze 1 na 1, skraceno treba nam klasa. S druge strane nemamo zamjenu za Hoxhu jer Varela je po svemu jos junior i uopce nije opasan po gol. 2 krila i jedan ili dva vezna igraca ovisno od ostanku Benaccera i njegovom zdrastvenom kartonu. To je minimum na ovo i da nitko ne ode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet