• Dudu
    2.9k
    Jel realno da odjednom ubaci Varelu, Vidovica i Lisicu :scream:

Rizik 101%
  • M94
    2.4k
    Daj jos jednog defanzivnog veznog.
    Osvoji HNL sa 20+ prednosti al nisi trener za Dinamo.

Ocajne izmjene.
  • DrRatoljub
    486
    Sve isto u Europi kao do sada. Nije to dovoljno. Ako osvoji prvenstvo svaka čast, ali nema rezona misliti da ce biti bolje iduće godine.
  • fakin
    3.2k
    Hvala ti Mario sto si od Genka napravio Real Madrid.

Dobro Zvone, pa jel mozes shvatiti da je ovo nizerazredni trener? Sramoti ime Dinamo u Europi
  • Borovljanin
    494
    SRAMOTA

Ovi se povuku totalno u drugom poluvremenu, a mi izgledamo gore.

I što nismo probali s Beljom i Bakrarom? To je zabranjeno?

Mokar teren, imamo 101 ubačaj, pa stavi ih dvojicu gore. Igra se totalno raspala nakon 50 minute, nije bilo nogometa zbog kiše.

Užas kakva nam je njuška trener
  • Jaki991
    615
    Solidan hnl trener, za europu debelo potkapacitiran i takticki nedorastao...jbga
  • striko
    3k
    Nedo Bog u Lp se plasirati.
  • Krizy
    68.3k
    Kad treneri u najavi utakmice protiv sedme momčadi belgijske lige napominje kako su duplo skuplji, onda i momčad osjeti strah.
    (Zrinjski vrijedi 67 puta manje od Crystal Palacea).

Peti europski poraz i treći europski poraz na Maksimiru ove sezone.

U 21 sezoni u kojima smo igrali europske skupine najviši broj poraza u sezoni iznosio je šest (dva puta u skupinama Lige prvaka), a samo jednom smo imali pet poraza u sezoni kada smo igrali neko drugo europsko natjecanje (EL: PSV, Chernomorets, Ludogorets).

Tri europska poraza na Maksimiru smo imali u iste dvije sezone Lige prvaka, a samo jednom smo imali tri europska poraza na Maksimiru kada smo igrali neko drugo europsko natjecanje (EL: Anderlecht, Ajax, Timisoara)
  • Infinity
    21k
    Kova je davno dokazao, ali me zanima do kad ce potvrdjivati i utvrdjivati ono sto smo znali prije nego je i dosao?

Ako je Bobanu toliko tesko da prizna gresku, neka Boban napusti Dinamo, pa da netko drugi uruci otkaz gospodinu. Gospodina razumijem zasto sam nece otici. Nije lud.

I sad me vise ne muci samo on, muci me zadnjih 20 godina i treneri kroz iste. Mi smo toliko puta imali dobre, solidne ili top ekipe i uglavnom su bile taoci nesposobnjakovica na klupi. Dolaskom Bobana sam mislio da cemo konacno dobiti sposobnog trenera, ali ocito da ni Boban nije sposoban pronaci takvoga.
  • Big Daddy
    1.7k
    Tjerajte više ovog šmoklju na klupi!
  • Odani Zgd
    1.1k
    Ti si fakultet!!....dobri moj Kova
  • Pacho
    14.6k
    ​Prije svega dobra vecer, onaj... Pa da, ovaj... Sigurno da ne mozmo bit zadovoljni. Posebno s ovih, onaj, 1:3 na kraju. Reko sam igracma, ovaj, da je Genk, onaj, jedna dobra ekipa, duplo su skuplji od nas, a i onaj jako su okomiti.

Steta je sto smo naivno primli taj prvi gol koji nas je skroz presjekao, a dotad onaj uopce nismo bili losi. Drzali smo taj neki blok ovaj ali kad primte takav gol, onda se morate otvorti prema naprijed, i oni su to svojom brzinom, onaj, iskoristili. Primli smo poslje i taj treci gol, pa eto, utakmica zavrsi porazom 1:3. Zvuci malo runo, ovaj, na semaforu, ali mislim da smo, onaj, zasluzli viwe po onome sto smo pokazali. Znate, ovo je Europa, a mi smo mlada i nova ekipa.

Sad moramo dignut glave, ovaj, izvuc pouke iz ovog poraza i dobro se, onaj, pripremt ovaj za taj uzvrat u Belgiji. Al prije toga, gledajte, vec za vikend ovaj imamo to jedno jako tesko gostovanje u Varazdinu, pa se, onaj, moramo brzo rekuperirat i maksimalno fokusirat na tu utakmcu.
  • don
    18.5k
    ali ovo je već postalo smišno kako ga školuje svaka iole ozbiljna ekipa i trener.

drugo poluvrijeme Genka za edukaciju Kovačeviću.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Pa taman da Belji ne može disati , stojat na nogama, gubiš doma i ti ga vadiš kukavice . Svaki nj gov potez je luzerski. Vratili se 1-2 pa daj sve na kocku stavi ,ovako smo ispunili, n map belju u revanšu i onako si ispao nakon jedne tekme. Ovdje se vidi jesil ili nisi nešto naučio od prije. A ti pajdo sve isto , sve gore u Europi . Stvarno si me razočarao ali baš pravo . Taman kad se počnem grizti što sam bio kritičan ti me razuvjeroš. Ovo je mjerilo a ne jebeni Kurilovac il Vukovar. Ideš mi na onu stvar i ti i Boban. Ostali sa jednim i pol napadačem. Eto kako ćemo izgledati bez Belje . To niti j dan ozbiljan klub n može.sebi dopustiti. Može igrat Topić špicu. Ima Bakrar. Igrao je i lisica beka tako da je sve moguće da ovim lisicom na klupi. Stvarno sramota da nas 7. Momčad belgijske lige ovako razvali. Uz sav respekt
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Dolaskom Bobana sam mislio da cemo konacno dobiti sposobnog trenera, ali ocito da ni Boban nije sposoban pronaci takvoga.Infinity
    Nejasno sta ga sprijecava

Ako osvoji prvenstvo svaka častDrRatoljub

Pa osvojit ce, najveca prijetnja smo sami sebi, tko nam je konkurent ove sezone?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.