WorldPeace
jedan u nizu
Joj sori, mislio sam na hidrant... žuja crpi vodu iz hidranta na Ilici, zblesiro sam se. — WorldPeace
WorldPeace
Zoran
jedan u nizu
Da, zuja je obracena voda iz gradskog vodovoda(hidranta).
Zato sam spomenuo Velebitsko, Velebitsko nefiltrirano koristi neobrađenu vodu sa 700 metara nadmorske visine, to im je zuta piva, crvena je bzvz i ne znam jel isto koristi neobrađenu izvorsku vodu.
Za Karlovacko nez al bar mi nije odvratna ko žuja. Od pivi sa sjevera domovine dobra mi je Nikola Zrinski od Međimurske Pivovare al mora bit baš hladna da valja. I zna bit pokvarena ponekad. — WorldPeace
WorldPeace
Isto koristi i Velebtiska pivovara. Floskula o izvorskoj planinskoj vodi je nista drugo nego floskula. Oni koriste isto gradsku vodu, samo sto je njihova gradska voda iz podzmenih izvora u Lici, a u Zagrebu iz podzemnih izvora ispod grada i okolice. — jedan u nizu
Mislim da ju proizvode samo ljeti za cijelu godinu, al su nabili predug rok trajanja pa ak kupis dosta nakon proizvodnje jednostavno se pokvari.btw. ako pivo mora biti bas hladno da valja, onda nije dobro pivo. Ili je dobro pivo, a tebi jednostavno ne pase.
Jos vise ako kazes da je nekada pokvarena.
Just sayin :sweat: — jedan u nizu
jedan u nizu
Ne kuzim kak to negiraj ikaj kaj sam rekao. I da je iz gradskog vodovoda, ne mora biti obrađena. Piše da je neobrađena i vjerovat ću im, i zakaj mi je tako bolja od žuje? I masu bavarskih pivi koristi planinsku neobrađenu vodu. — WorldPeace
Mislim da ju proizvode samo ljeti za cijelu godinu, al su nabili predug rok trajanja pa ak kupis dosta nakon proizvodnje jednostavno se pokvari. — WorldPeace
WorldPeace
Ali ako kvaliteta piva ovisi od šarže do šarže, onda ja to nebi uopce nazvao dobrim pivom. — jedan u nizu
Ovo doslovce nema veze s vezom. Drž se meka buraz.Da jednom kupim krumpir od OPGa i bude super, a drugi put bude lose, onda bi smatrao da taj OPG nema dobar krumpir jbg :sweat: — jedan u nizu
Davieboy86
jedan u nizu
Pa eto ako koriste izvornu neobrađenu vodu, kaj im piše na boci, ne moraju se zamarat klorom, kaj ne? — WorldPeace
Proizvode jako malo te pive jer mislim da je problem u kontroli kvalitete. Niti je nemaju u online katalogu. — WorldPeace
Dobro, past ce prodaja dečkima ak pišeš ovakve stvari. Samo u McDonaldsu i ultra rafiniranim proizvodima možeš očekivati uvijek savršen proizvod. — WorldPeace
don
Dolazi AI, za 10 godina 90% uredskih poslova nece biti — WorldPeace
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.