• pešća
    1.1k
    Upalit internetsku mrežu mogu vjerojatno samo preko operatera u stranom vlasništvu, novac u banci mogu ostavit gotovo samo strancima, služim se valutom koja nije moja, odem u dućan sa mogućnošću da neću moći obavit kupovinu pričajući svoj jezik, ali ok, nekada smo bili marionete a danas smo slobodni, neovisni i što sve ne. Kad se već zalijepio ovaj proljev od članka da izrazim svoje mišljenje na spodobu koja jedva čeka prikazat Dinamo u negativnom kontekstu.
  • The Undertaker
    9.6k
    Barem nismo monarhija sa talijanskim kraljem na čelu.
  • WorldPeace
    9
    Upalit internetsku mrežu mogu vjerojatno samo preko operatera u stranom vlasništvu, novac u banci mogu ostavit gotovo samo strancima, služim se valutom koja nije moja, odem u dućan sa mogućnošću da neću moći obavit kupovinu pričajući svoj jezik, ali ok, nekada smo bili marionete a danas smo slobodni, neovisni i što sve ne.pešća

I da imaš premijera/vladara koji bi od rata radio drugačije ubili bi ga. Kao što su trovanjem ubili Tuđmana da ne provede lustraciju i da obave čistku vojske, HRTa i SOAe od hrvatskih kadrova 2000te pa do dan danas osjećamo posljedice. Takva su bila vremena, dolaze malo drugačija pa bumo vidli. Koliko god mrzio i HDZ i SDP, misliš da su svi oni baš htjeli prodat sve banke osim HNB? Da nisu, samo bi dobili poziv Merkelice, Carle del Pointe i pojasnile bi im se neke stvari. EU nije tu za malog čovjeka i male narode.

A sto se tiče Pavelića, fasciniram sam da neki uzdizu papka koji je ostavio narod na klanje, mogao je bar probat namirit krvožedne partizane i Tita sa svojom glavom, pa bi manje Hrvata stradalo. Na kraju taj Pavelić je zajedno s Titom dao ubiti Francetića koji se zalagao da se domobranstvo preko noći okrene protiv Njemaca i tako pridobije saveznike a time i onemoguci partizansko klanje Hrvata.
  • Mr Anderson
    17.8k
    I evo nas odmah na teorijama zavjere. Da barem nisam linkao članak. Magnet za bljezgarenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.