• rioda
    13.9k
    U Osijeku se najavljuju i veće promjene od samo trenerske, navodno se mijenja i uprava
  • DrRatoljub
    476
    Priznajem da će mi biti žao ako Osijek ispadne, makar su nas zajebavali stalno zadnjih godina. Važno je imati regionalno jake klubove za budućnost našeg nogometa. Ali ispadali su i puno veći klubovi od Osijeka. Samo HSV je bio godinama u drugoj ligi, da ne nabrajam dalje.
  • skener
    7.2k
    Ferenc Sakalj više nije predsjednik Osijeka. S njim zajedno Opus Arenu napušta i direktor Vladimir Čohar. Osijek je dobio predsjednicu, Alexandru Végh.
  • Kruno
    1.3k
    Kao da ce to šta promjenit.
  • mali M
    9.6k
    Ovo je zapravo najgori scenarij, ako pošalju ekipu koja bi mogla ekšuli znati što radi... :lol:
    Inače, ja sam istog stava kao i kolega gore, bit će mi žao ako ispadnu. Kad se nisu bavili toliko Dinamom još su nekako gurali, čim ti vidiš neprijatelje u sjenama i zidovima to se sve treba ispočetka...
    Zato mi i je fascinantno da ima ekipe koja se sprda sa Bjelicom da njegovim rezultatima u Osijeku.. nebuju više nikad taj dobro kotirali i igrali ak se ne trznu.. imaju sve, infrastrukturu, kakvu takvu financijsku stabilnost, njima trebaju sposobni ljudi za kormilom...
  • Droljo
    25.3k
    Bjelica ih je nauštrb tog kakvog takvog rezultata unazadio financijski jebački. Transfer politika je bila užasna.
  • hanibal
    83

Kristijan Lovrić like this
  • IvanPerić1945
    283
    Osijek smijenio upravu i instalirao ženu za predsjednika. Moljac i mafija pojest će ju za doručak
  • Droljo
    25.3k
    Moljac i mafija pojest će ju za doručakIvanPerić1945

Griselda Blanco se nebi složila...
  • KtcGoat
    2.9k
    Valentina Koprivnjak na mjesto Cohara
  • Ivdzo11
    9.2k
    Kao najizgledniji potencijalni Sopićev nasljenik figuirira Zoran Zekić kojem bi to treći mandat na klupi Bijelo-plavih. Tako stoje stvari ako će se pitati Alena Petrovića, ako će o novom treneru odlučivati netko drugi onda je sve moguće, ali isto tako bi to bila jasna poruka Petroviću oko njegovog statusa. U svakom slučaju dug će biti dan na Opus Areni u kojem su moguće još neke kadrovske promjene.
  • rioda
    13.9k
    Pametno bi im bilo i iskoristiti prijelazni rok za dovođenje bar jednog igrača. Stoper i zadnji vezni im trebaju više od svega.
  • rokikaciga
    11.4k
    A kakva je situacija sa Vrbom, kad se on vraca?
  • rakurs
    2.6k
    Zadnje što se pisalo je da je moguće izgubljen za do kraja sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet