• Orc123
    15.1k
    Pa to je zaleđe u pm ...

Kakav jebeni prekrasaj nego je zaleđe....Zivkovic ne bi reagirao tako da ovaj nije utjezao na igru....
  • Mihael2305
    1.3k
    Čisto zaleđe
  • vjeko1701
    22.6k
    Namjera igranja loptom, utjecaj na obranu. Po meni čisto zaleđe.
  • Ludovic IX
    10.6k
    U splitu nije bilo. U zg bilo, sad tko zna
  • Orc123
    15.1k
    Pa utjecao je na igru, zaleđe cisto! Ova Gorica se fakat srozala ko klub.....bas su antipaticni....
  • Jay
    3k
    Sama cinjenica da se ovo toliko gledalo je porazavajuca.
  • vjeko1701
    22.6k
    Utjecao na reakciju jednog obrambenog, skršio drugog obrambenog koji bi inače mogao u blok Čabraji. Po meni laka odluka.
  • Zagi
    15.4k
    Lopta ide na njega, a u nastavku makne stora iz potencijalnog bloka.
    Ma nikakav utjecaj.
  • Sajla
    18k
    ali kaj je Kolarić toliko dugo gledal, to mene zanima? vidiš gdje su igrači, ovaj zamahnuo nogom i sad ti vrtiš snimku sim-tam 10 puta da odlučiš je li imao utjecaj na igru? katastrofalni bezmudi suci u HNL.
    ali opet - zanimljivo kako samo u jednom slučaju u zadnje vrijeme igrač nije imao utjecaja na igru....
  • rokikaciga
    11.4k
    Kako mi je drago hehe

Jos da ga Vukovar zabije :pray:
  • bongo
    1.3k
    Meni je sve manje jasno kaj naši suci generalno toliko dugo gledaju potpuno čiste situacije koje teško da mogu biti jasnije
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Meni je sve manje jasno kaj naši suci generalno toliko dugo gledaju potpuno čiste situacije koje teško da mogu biti jasnijebongo

Jer se sve vise oslanjaju na VAR, sve vise grijese sto doprinosi njihovoj nesigurnoscu, pritisak sa svih strana. Gledam utakmice bas i sve vise je nekih gresaka koje su se prije sudile s puno vecom sigurnoscu.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Kada se točno izgubio naputak da se Var koristi kao nužno zlo i da ga svako gledanje na monitor se piše kao minus sucu jer nije samo vidio situaciju? U HNLu ne pamtim kad je penal sviran bez VAR provjere i valjda svaki drugi gol se provjerava 5 minuta s intencijom da se poništi
  • Orc123
    15.1k
    ono kaj u ligama petice traje 10 do 15sec, kod nas traje 4-5minuta peovjere vara....suci su nam teska sprdacina! Gledam ovog Kolarica netalentiranog , koji cak i ima teorijskog znanja ali talenta ni malo....prekrasaje sudi ovisno kolko jako jaukneš, na temelju toga dosudi faul ili ne, zute itd....tocno vidis nesigurnost i ne znanje kako da procijeni situaciju....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet