• Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Utakmica izgleda kao kad na Fifi uzmeš dva League One tima i staviš First touch control error 100
  • ElDorado
    10.1k
    Ova Gorica je najodvratnija nakupina kretena. I na terenu i van terena.
  • Orc123
    15.1k
    Chalhanoglu je igrac za puno jace klubove od Vukovara....stvarno se vidi da je skolovan igrac, tehnicki dotjeran , brz i agilan.

Matijaš? Ja mislim da goreg golmana nisam vidio vec dugo dugo...ja ne znam kako taj lik iz utakmice u utakmicu standardan a radi takve greske kakvih nema na kadetskim terenima....uzasan golman.....Nevistic je za njega Livakovic!

Caic i Zivkovic solidni, a Kulusica nisam ni primjetio na terenu.....
  • rokikaciga
    11.4k
    Nisam ga prije gledao ali Matijas na temelju ove utakmice je najgori golman u HNL.rokikaciga

Prije 6 mjeseci, drago mi je zbog mene i mog ega da je ispalo da sam u pravu :lol:
  • Keyser Soze
    18.2k
    Matijaš?Orc123

Upravo imao bolesnu obranu
  • rokikaciga
    11.4k
    Napisao tu negdje davno. Ima reflekse, ludak je, ali je tehnicki najneskolovaniji golman u HNLu u zadnjih 5 godina minimum, odluke 0 bodova, pozicioniranje isto lose.
  • bongo
    1.3k

Mario Carević našao se na klupi Gorice unatoč isključenju u prošlom kolu protiv Lokomotive, a riječ je o tome da je od HNS-a dobio novčanu kaznu, što bi se moglo protumačiti kao kompenzacija za to što je ocijenjeno da je sudac Zdenko Lovrić grubo pogriješio u situaciji koja je prethodila Carevićevu crvenom kartonu. Bilo je to u zadnjoj akciji prvog poluvremena, kada je Lovrić zaustavio obećavajući kontranapad Turopoljaca svirajući kraj.

Izvor: Jutarnji
  • Keyser Soze
    18.2k
    Ma da, jedino taj refleks ima.
  • Zagi
    15.4k
    Vjetar je ekstremno bitan faktor u ovoj tekmi.
    Vukovar će dobiti ovo ako se obrane do poluvremena , a vjetar ne promijeni smjer.
  • Mr Anderson
    17.8k
    Dobro kažeš. Evo sad samo zahvaljujući refleksu skinuo Kulušiću čisti gol.
  • Orc123
    15.1k
    tako je, a proje toga mogao pozobati 2 gola kakve kadeti ne primaju....gledao sam ga vise puta, udarci iz vana, uzasan, centarsute brani uzasno, izletavanja su mu katastrofalna, igra nogom slaba, refleks mu na zavidnoj razini i tjt....najgori golman HNL.....

Profesionalni je nogometas, nesto mora i obraniti.....obranio bi i ja nesto da stojim na golu...
  • Mr Anderson
    17.8k
    gledao sam ga vise puta, udarci iz vana, uzasan, centarsute brani uzasno, izletavanja su mu katastrofalna, igra nogom slaba, refleks mu na zavidnoj razini i tjt....najgori golman HNL.....Orc123

Kak se kaže...ne leže mu baš niske i poluvisoke lopte, a na visoke je loš.
  • prefontaine
    6.8k
    Profesionalni je nogometas, nesto mora i obranitiOrc123

Tako smo mi i za Nevistića govorili...
  • Dadox
    1.3k
    Pozo odlican.Samo kažem…
  • Mr Anderson
    17.8k
    Sad gledam u poluvremenu, Zlomislićeva obrana Vidovićevog udarca u top 5 golmanskih obrana prošlog kola, a onaj ćelavi klošar nije sudio korner.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet