• DiddyGuela
    5.5k
    Dobri smo, imamo puno ulazaka u 16 metara, cak bi rekao da i vrlo lako dolazimo do izglednih situacija ali malo previse kompliciramo pred golom. Nastaviti u istom ritmu i drugih 45.
  • Ivan0302
    1.4k
    nema ovo do Kove ništa imamo situacije 4 na 4 4 na 3 svi pucaju kompluciraju
  • Ludovic IX
    10.6k
    vukovar je imao dva udarca, rijeka nista, Osijek isto nista. Istra bas nista.

Sam da ne petljaju toliko u napadu
  • din
    1.2k
    puno ulazaka u 16m, a što nam znaci ako ovako pimplaju u pm, baš gluposti rade umjesto da riješe
  • ElDorado
    10k
    Crdoba nemre bit losiji od Topica
  • Dadox
    1.3k
    Stojke ima strašno ubrzanje.Baš eksplozivan postao.Samo mirnoće mu nekad fali…
  • IvanS
    511
    Slab rezultat s obzirom koliko ih gazimo po svim parametrima.
    Samo malo više koncentracije u završnici i biti će to ok.
  • Crusades
    22k
    Samo 13 stranica, igramo izvanredno
  • Georg Koch
    7.3k
    Ono sto su mediji gurali nakon derbija sa tovarima - ulasci u protivnicku trecinu terena :rofl: tu smo odlicni, i jako lako sko dosli u dosta izglednih situacija.
    Medjutim danas sebicnost i neka kompliciranja su kriva sto ne vodimo sa barem 3:0.
    Dobro je, idemo u drugom po gol razliku :strong:
  • Peškaman
    8.6k
    Defanzivno smo ekstra,ne dopuštamo apsolutno ništa,kontroliramo,ulazimo u zadnju trećinu,probijamo linije, vodimo ali ono što me užasno ljuti je nonšalancija i škrtost u situacijama kada smo na 20ak metara od gola,umjesto podvaljivanja u stranu i praktično stavljanja suigrača u 100% šansu mi odlučujemo pucati s 20metara (2x Topić,1x Stojković).
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    a ne moze Kova utjecat na njihove uzasno glupe odluke u napadu danas.

Da ne dolazimo u zadnju trecinu onda bi se moglo priovorit kovi, al ovo danas je cisto na igracima.

Nadam se vidovic, bakarar ili cordoba ulaze. I gale mjenja domigueza za svaki slucaj
  • Masto
    1.2k
    Ograničili istru skroz, malo fali do gola svaki put
    Bravo treneru bravo dečki
  • CastAway1986
    5.3k
    Previse sebicnih poteza u izglednim situacijama ostalo je dobro..
  • hardek
    8.9k
    Završnica nam je katastrofa. 10 puta smo došli brojčano nadmoćni u 16 metara i nismo stvorili ni šansu. Moglo je biti 3 ili 4 razlike da su odluke bile bolje.

Možda nebi bilo loše Galešića umjesto Domija, jer Erceg će mu na sljedećem iskakanju dati drugi žuti
  • eol12
    878
    Izuzetno sam zadovoljan onime sto smo defanzivno postali nakon pauze, naprijed smo kriminalni u donošenju pravih odluka, ali doci će i to na svoje, zadovoljan sam podosta za sad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.